Lue uusi kausijulkaisu!

4.4.2017


KoiPS:n kausijulkaisu 2017 on ilmestynyt verkossa ja tutustuttaa lukijansa monipuolisesti seuran vireään nykytoimintaan.

Kattava kausijulkaisu sisältää mm. perinteiset joukkue-esittelyt sekä puheenjohtaja Pasi Lodin, toiminnanjohtaja Veli-Matti Koskelan ja valmennuspäällikkö Rosa Lappi-Seppälän näkemykset hyvinvoivan KoiPS:n tilasta keväällä 2017. Ääneen pääsevät lisäksi seurakoordinaattori Noora Mikola, valmentaja Emilia Uponen, pelaaja Santeri Laukkanen sekä hallituksen jäsenet Kari Sihvonen ja Tommy Andersson.

  • Seuraavana unelmana on saada Havukoski vihertämään yhä laajemmin, seurassa jo neljännesvuosisadan vaikuttanut Lod kirjoittaa tekstissään.
  • Kaikille on KoiPS:ssa tilaa nyt ja tulevaisuudessa. Seuran tehtävänä on varmistaa, että olosuhteet ja toi­mintaedellytykset ovat yhtäläiset kaikille, Koskela säestää puheenjohtajaa.
  • Olem­me pyrkineet muokkaamaan organisaatiotamme niin, että ikäkausivastaavat sekä Fortum Tutorimme pystyvät mah­dollisimman yksilöllisesti tukemaan eri ikäluokkien val­mentajien kehittymistä sekä valmennuslinjan sisäistämistä, Lappi-Seppälä kirjoittaa.

Kausijulkaisusta löytyy edellä mainittujen tekstien lisäksi mielenkiintoista asiaa mm. kesän futisleireistä,

KoiPS:n järjestämästä harrastetoiminnasta aikuisille ja perheen pienimmille, Havukosken kenttäalueen kehityksestä, seuran koulu-, päiväkoti- ja Futebol dá força -yhteistyöstä.

Jokaiselle koipsilaiselle sekä kaikille jalkapallosta kiinnostuneille suunnattu kausijulkaisu on luettavissa tästä linkistä

Koivukylän Palloseura toivottaa koko jäsenistölleen ja muille futiksen ystäville antoisia lukuhetkiä kausijulkaisun 2017 parissa!