Tervetuloa elokuun leireille! Ilmoittautumisaikaa jäljellä vielä heinäkuun loppuun!

13.7.2017


Koivukylän Palloseura muistuttaa kaikkia 2003-2011 syntyneiden tyttöjen ja poikien perheitä elokuun futis- ja maalivahtileireistään, jotka järjestetään Havukoskella yhteistyössä K-Citymarketin kanssa.

Kolmepäiväinen futisleiri on ohjelmassa 7.-9. elokuuta, yksipäiväinen maalivahtileiri perjantaina 4.8. Leiripäivät kestävät aamuyhdeksästä puoli kolmeen iltapäivällä ja sisältävät tuhdin välipalan, kaksi harjoitusta, erinomaiset olosuhteet uuden sukupolven tekonurmella sekä kenttävuokran. Leirien hinnat ovat 75€ (futisleiri) ja 25€ (mv-leiri).

Harjoitusten suunnittelusta, sisällöstä ja ohjauksesta vastaavat seuran kouluttautuneet ammattivalmentajat. Leireille voivat ilmoittautua sekä kokeneet että harrastusta vasta aloittelevat pelurit, sillä treeneissä harjoitellaan jokaisen osallistujan oman taitotason mukaisissa ryhmissä.

Koivukylän Palloseura on kokenut leiri- ja tapahtumajärjestäjä. Esimerkiksi kesäkuun perinteinen futisleiri onnistui erinomaisesti ja keräsi ennätysmäärän jalkapallosta kiinnostuneita lapsia.

KoiPS:n ja K-Citymarketin leirejä koskeviin kysymyksiin vastaa mielellään seuran työntekijä ja leirivastaava Niko Koskela: niko.koskela [at] koips.fi tai puh. 0447665811. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet tästä linkistä

Koivukylän Palloseura toivottaa kaikki osallistujat lämpimästi tervetulleiksi elokuun leireilleen!