Nollanelosille harmittava finaalitappio

15.7.2017
Koivukylän Palloseuran P04-ikäluokan kilpajoukkue pelasi hienon Helsinki Cupin, mutta koki loppuottelussa niukan 1-2-tappion Käpylän Pallolle.

KoiPS siirtyi loppuottelussa johtoon ensimmäisellä puoliajalla, kun HJK:sta lainalla pelannut Samuel Burton onnistui maalinteossa. KäPan tasoitus syntyi toisella puoliajalla ja 2-1-voittomaali vasta lisäajalla, joten kyseessä oli KoiPS:lle iso pettymys.

  • Pelasimme silti taktisesti kypsän finaalin. Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli meiltä vakuuttavaa pelaamista. Tällainen tappio harmittaa enemmän kuin esimerkiksi rankkarikisahäviö. Annoimme hyvälle joukkueelle hyvän vastuksen, nollanelosten päävalmentaja Vesa Wimmer sanoo.

Joukkue pelasi lauantain harmittavasta finaalitappiostaan huolimatta erinomaisen turnausviikon. Se voitti alkulohkonsa ylivoimaisesti (maaliero 21-3) ja pudotti jatkopeleissä MasKin ja PPJ:n yhteismaalein 4-0. Tappio loppuottelussa oli joukkueelle turnauksen ainoa.

  • Olen tosi tyytyväinen koko viikkoon, joka sujui suunnitelmiemme mukaan. Meillä oli iso ryhmä, ja kaikki saivat peliaikaa, joskin jatkopeleissä tiivistimme peluuttamista. Käpylän kentät olivat hieman heikossa kunnossa, mutta Töölössä pelimme parani. Ensimmäinen jatko-ottelumme oli todella hyvä, kun taas välierässä olimme vähän väsyneitä, Wimmer jatkaa.
  • Tästä on hyvä jatkaa kohti syksyä. Pidämme nyt parin viikon tauon, mutta tiedän, että ainakin yksi pelaajamme lähti finaalin jälkeen treenaamaan ja purkamaan pettymystään.

Helsinki Cupiin osallistui KoiPS:sta nollanelosten lisäksi yhteensä kolmetoista poikajoukkuetta. Näiden viralliset nimet turnauksessa olivat B10, B10 Harraste, B12, B13 8v8, B14, B15, M7 Elite, M7 Harraste, M7 Yleis, M8 Yleis, M9 Elite, M9 Harraste, M9 Yleis.

KoiPS onnittelee nollanelosia Helsinki Cupin finaalipaikasta ja toivottaa kaikille joukkueilleen antoisaa futiskauden jatkoa!