Nyt Kotitekikselle treenaamaan!

18.7.2017


Kun koulujen syyslukukauden alkuun on aikaa vielä useita viikkoja, Koivukylän Palloseura kannustaa kaikkia pelaajiaan käyttämään osan kesälomapäivistä omatoimiseen harjoitteluun.

KoiPS muistuttaa, että Havukosken Kotitekis on avoinna läpi kesän. Kenttä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet harjoitteluun yksin tai kaverien kanssa. Seuran toimistolla on arkisin työntekijöitä, mutta säännölliset päivystysajat jatkuvat vasta elokuussa.

Osa KoiPS:n joukkueista treenaa läpi heinäkuun, ja hyvä niin. Muiden joukkueiden pelaajilla on nyt hyvä tilaisuus sekä ladata akkuja syyskautta varten että käyttää vapaa-aika ei-ohjattuun harjoitteluun.

Kesäloma on mainiota aikaa treenata esimerkiksi taitokisalajeja ja yrittää parantaa omia ennätystuloksia. KoiPS järjestää syksyn Taitopäivänsä Havukoskella lauantaina 2. syyskuuta ja odottaa tapahtumaan taas mahdollisimman aktiivista osanottoa.

KoiPS:n perinteinen seurapäivä puolestaan on ohjelmassa lauantaina 12. elokuuta kello 10-13. Myös tähän yhteisöllisyyttä ja yhteishenkeä vahvistavaan tapahtumaan toivotetaan koko jäsenistö lämpimästi tervetulleeksi.

Seura muistuttaa samalla, että otteluiden asettelu syyskaudelle on nyt käynnissä. Joukkueita pyydetään sijoittamaan ne omille pelivuoroille (Kotitekis-taulukossa punainen fontti). Toiminnanjohtaja Vellu Koskela päivittää pelit taulukkoon ottelusiirtoajan umpeuduttua.

Koivukylän Palloseura toivottaa kaikille jäsenilleen aurinkoista futiskesän jatkoa!