Vielä mahtuu mukaan leireille! Ilmoittautumista jatkettu torstaihin 3.8 asti!

31.7.2017


Ilmoittautumisaika Koivukylän Palloseuran ja K-Citymarketin järjestämille elokuun futis- ja maalivahtileireille päättyy sunnuntaina 30. heinäkuuta. Jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan, nyt siis kannattaa toimia ripeästi!

Leirit on suunnattu vuosina 2003-2011 syntyneille tytöille ja pojille. Kolmepäiväinen futisleiri on ohjelmassa 7.-9. elokuuta, kun taas yksipäiväinen maalivahtileiri järjestetään perjantaina 4.8.

Leiripäivät kestävät aamuyhdeksästä puoli kolmeen iltapäivällä ja sisältävät tuhdin välipalan, kaksi harjoitusta, erinomaiset olosuhteet uuden sukupolven tekonurmella sekä kenttävuokran. Leirien hinnat ovat 75€ (futisleiri) ja 25€ (mv-leiri).

Harjoitusten suunnittelusta, sisällöstä ja ohjauksesta vastaavat seuran kouluttautuneet ammattivalmentajat. Leireille voivat ilmoittautua sekä kokeneet että harrastusta vasta aloittelevat pelurit, sillä treeneissä harjoitellaan jokaisen osallistujan oman taitotason mukaisissa ryhmissä.

Koivukylän Palloseura on kokenut leiri- ja tapahtumajärjestäjä. Esimerkiksi kesäkuun perinteinen futisleiri onnistui erinomaisesti ja keräsi ennätysmäärän jalkapallosta kiinnostuneita lapsia.

  • Havukosken kenttä oli täynnä innokkaita pelaajia, jotka saivat tärkeää kokemusta futisharjoittelusta. Viikko oli kaikin puolin antoisa ja palkitseva, leirivastaava ja KoiPS:n työntekijä Niko Koskela sanoi kesäkuun leirin jälkeen.
  • Teimme monipuolisia pelejä, leikkejä ja kisoja, jotka kehittävät ja innostavat nuoria pelaajia. Mukana oli seuran ulkopuolisiakin osallistujia.

KoiPS:n leirit toimivat eräänlaisena näyteikkunana varsinaisen joukkuetoiminnan kannalta. Lukuisat lapset ovat juuri leiritoiminnan kautta liittyneet seuraan vakituisesti. Tämä on tavoitteena myös tulevina vuosina.

Koskela vastaa mielellään KoiPS:n ja K-Citymarketin leirejä koskeviin kysymyksiin: niko.koskela [at] koips.fi tai puh. 0447665811. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet tämän linkin kautta

Koivukylän Palloseura toivottaa kaikki osallistujat lämpimästi tervetulleiksi elokuun leireilleen!