Tehoryhmäleirillä iloisia ilmeitä

4.8.2017


Koivukylän Palloseura järjesti elokuun ensimmäisellä viikolla kauden kolmannen tehoryhmäleirinsä. Mukana oli yhteensä yli kaksikymmentä innokasta vuosina 2004-2008 syntynyttä kenttäpelaajaa ja maalivahtia.

Leirillä harjoiteltiin perustaitoja ja pelattiin iso määrä pienpelejä. Maalivahdit osallistuivat perjantain treeneihin. Veskarien ja kenttäpelaajien välinen yhteistyö toimi erinomaisesti.

  • Viikko oli osin sateinen, mutta vaihtelevat ilmat eivät hidastaneet menoa. Harjoittelu oli vauhdikasta, joten kukaan ei joutunut palelemaan. Pelaajat poistuivat viimeisen leiripäivän treeneistä hymyssä suin, KoiPS:n valmennuspäällikkö ja teholeirivastaava Rosa Lappi-Seppälä sanoo. 

KoiPS:n tehoryhmätoiminnan tarkoituksena on tarjota seuran motivoituneimmille pelaajille mahdollisuus kehittyä laadukkaassa valmennuksessa ja olosuhteissa. Tehoryhmä ei toimi korvaavana harjoitteluna eikä kilpaile joukkuetoiminnan kanssa, vaan tarjoaa yksilöllisen lisämahdollisuuden kehittyä. Vuoden aiemmat leirit järjestettiin huhti- ja kesäkuussa.

Tehoryhmäpelaajien valintakriteerit ovat innokkuus, harjoittelumotivaatio, yleinen liikunnallisuus ja urheilullisuus, jalkapallotaidot, keskittymis- ja oppimiskyky sekä sitoutuneisuus toimintaan. Myös otteet pelaajan omassa joukkueessa vaikuttavat valintoihin.

  • Elokuun leiri oli tämän tehoryhmäkauden päätöstapahtuma. Uusi kausi alkaa marraskuussa, jolloin toimintaan valitaan uusia pelaajia, Lappi-Seppälä jatkaa.

Koivukylän Palloseura kiittää lämpimästi kaikkia tehoryhmäharjoitteluun osallistuneita pelaajia ja toivottaa heille antoisaa futiskauden jatkoa!