Seurapäivä lisää yhteisöllisyyttä

7.8.2017


Koivukylän Palloseuran perinteinen Seurapäivä on tänä vuonna ohjelmassa lauantaina 12. elokuuta kello 10-13. Tapahtumaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

KoiPS toivottaa koko jäsenistönsä, pelaajien perheenjäsenet sekä muut kannattajansa ja sidosryhmänsä lämpimästi tervetulleiksi paikan päälle! Seurapäivä järjestetään tuttuun tapaan Havukosken urheilupuistossa.

Jo aiempina vuosina suuren suosion saavuttaneen tapahtuman ohjelma sisältää mm. ikäluokkien 2009-2012 välisiä pelejä, joukkuevalokuvaukset sekä arpajaiset, joiden pääpalkintona on viikon käyttöoikeus Vaunulan lahjoittamaan Ford Focukseen. Havukoskelta löytyvät myös pallotutka, ilmatäytteinen futiskenttä ja monipuolinen buffet.

  • Luvassa on lisäksi hauska yllätys, Seurapäivän järjestelyistä KoiPS:n hallituksen jäsenenä vastaava Jaana Viirimäki sanoo paljastamatta vielä tämän enempää.  

Seurapäivän päätarkoituksena on vahvistaa entisestään KoiPS:n yhteishenkeä sekä lisätä seuran sisäistä yhteisöllisyyttä. On tärkeää, että eri joukkueiden ja ikäluokkien pelaajilla on mahdollisuus tutustua toisiinsa.

  • Upea toimistorakennuksemme on nyt valmis, joten pidämme siellä avoimet ovet. Jokainen seurapäiväläinen pääsee halutessaan tutustumaan hienoon klubitaloomme, Viirimäki lupaa.

Tervetuloa mukaan, nähdään lauantaina!