Psyykkinen valmennus jatkuu

29.8.2017


Koivukylän Palloseuran laatiman psyykkisen valmennuskoulutusohjelman neljäs ja viimeinen osa järjestetään tänä vuonna maanantaina 11. syyskuuta klo 17:30-19:30. Paikkana on totutusti vanhusten palvelukeskus osoitteessa Karsikkokuja 13.

Neljännen tapahtuman pääteemana on tunnetilojen tunnistaminen ja säätely. Tammi-, maalis- ja toukokuussa järjestettyjen aiempien tilaisuuksien aiheina olivat ihmisen psykologiset perustarpeet, valmentajan luoma motivaatioilmapiiri sekä palautteenanto. Koulutukseen on tähän mennessä osallistunut jo muutamia kymmeniä valmentajia.

  • Vuosi on kaiken kaikkiaan sujunut hyvin. Mukana on ollut aktiivisia osallistujia, joiden kanssa on syntynyt antoisaa keskustelua. Aihealueiden valintaperusteena oli kokemukseni siitä, mikä on ruohonjuuritason kenttävalmennuksessa tärkeää. Palaute on ollut hyvää, koulutuksesta vastaava seurakoordinaattori Noora Mikola sanoo.
  • Neljännen tilaisuuden teema on oma suosikkiaiheeni. Luvassa on osallistujia aktivoiva luento, jonka sisältöä pystyy aika helposti siirtämään käytännön toimintaan. Tarkoituksena on provosoida eri tunnetiloja, jotka ovat kentällä säännöllisesti läsnä.

Psyykkisen harjoittelun päätavoitteita ovat suorituskyvyn kehittämisen ohella henkinen hyvinvointi ja tyytyväisyys. Valmentajakoulutus sisältää sekä teoriaosuudet että malliharjoituksia, joita valmentajat voivat käyttää oman joukkueensa toiminnassa.

  • Toivottavasti saamme vuoden viimeiseen tapahtumaan mahollisimman suuren osallistujamäärän. Koulutustoimintamme jatkuu ensi vuoden puolella. Sen perusrakenne ei juuri muutu, joskin aihealueet ja kohderyhmät voivat vaihtua.

KoiPS:n psyykkisestä valmennuksesta lisätietoja: noora.mikola[at]koips.fi tai puh. 040 170 9405. Ilmoittautuminen maanantain 11.9. koulutukseen onnistuu ensi viikon loppuun mennessä myClubin kautta.

Tervetuloa mukaan!