Patrik ja Harry alueleirille

5.9.2017


Koivukylän Palloseuran P03-kilpajoukkueessa pelaavat Patrik Haapaniemi sekä Harry Nguyen ovat saaneet kutsun Palloliiton Etelän alueleirille.

Ikäluokan (1.1.2003) alueleiri järjestetään Talin jalkapallohallissa tiistaina 26. syyskuuta klo 9:00-15:30. Tapahtumaan on valittu yhteensä 43 pelaajaa. SPL:n aluevalmentaja Samu Koski näki Patrikin ja Harryn pelaavan hiljattain ottelussa, jossa kumpikin onnistui erinomaisesti.

  • On todella hienoa, että näitä pelejä käydään katsomassa. Ikäluokan joukkueista löytyy oikein hyviä ja kehityskelpoisia pelaajia, KoiPS:n nollakolmosten päävalmentaja ja seuran junioripäällikkö Antti Raudoskoski sanoo.
  • Patrik ja Harry harjoittelevat aktiivisesti omalla ajallaan. Kumpikin on viime aikoina ottanut isoja kehitysaskelia. Heidän valintansa alueleirille on seurallemme tärkeä asia.

Raudoskoski haluaa korostaa, että maalivahtina pelaavan Patrikin kehityksestä kuuluu iso kiitos KoiPS:n maalivahtivalmentajalle Niko Koskelalle. Seuran eri joukkueiden veskarit pääsevät säännöllisesti harjoittelemaan laadukkaassa valmennuksessa.

  • Patrikin ja Harryn saamat leirikutsut ovat samalla hieno esimerkki siitä, että omatoiminen treeni palkitaan. Olemme erittäin iloisia aluetoiminnassa mukana olevien valmentajien kiinnostuksesta pelaajiamme kohtaan.

Koivukylän Palloseura onnittelee Patrikia ja Harrya valinnoista sekä toivottaa heille antoisaa leiriä!