Urhea-toiminnasta hyvää lisätreeniä

13.9.2017


Koivukylän Palloseuran, vantaalaisten koulujen ja Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian eli Urhean järjestämä lisävalmennus yläkouluikäisille jalkapalloilijoille on taas käynnissä. Lukuvuoden 2017-2018 toiminta alkoi elokuun lopussa.

Urhea-harjoittelu on suunnattu motivoituneille ja tavoitteellisesta urheilusta kiinnostuneille pelaajille. Treenejä on kahdesti viikossa ja mukana keskimäärin kolmisenkymmentä vuosina 2002-2004 syntynyttä oppilasta, joiden joukossa yhteensä neljä maalivahtia sekä uusina pelaajina seiskaluokkalaisia tyttöjä.

Harjoituksiin osallistuu pelaajia Havukosken, Koivukylän sekä Tikkurilan ja Korson alueiden kouluista. Valmentajina toimivat KoiPS:n päätoimiset työntekijät Niko Koskela, Antti Raudoskoski ja Simo Miettinen. Treenit pidetään syksyllä ja keväällä seuran kotikentällä Havukoskella sekä talvella Korson Legirus Arenalla, joten olosuhteet ovat huippuluokkaa.

  • Harjoittelun pääteemoja ovat mm. yleinen liikunnallisuus, liikkuvuus, yksilötaito ja pelipaikkakohtaisuus. Mukana on myös säännöllistä nopeustreeniä. Tiistaiaamuisin pidämme aika rauhallista tempoa, kun taas keskiviikkoiltapäivisin treenit saattavat sisältää myös peliosuuksia, Koskela kertoo.

Urhea-toiminnan uutena valmentajana tänä syksynä aloittanut Miettinen keskittyy harjoituksissa erityisesti tyttöjen perus- ja pelitaitojen kehittämiseen. Varsinaisen joukkuetoiminnan ulkopuoliset lisätreenit ovat hänen mielestään pelaajille loistava mahdollisuus.

  • Koin ihan saman asian itsekin nuorena pelaajana. Tytöillä on ollut treeneissä kova into ja hyvä meininki, joten olen tyytyväinen toimintaamme. Olemme pystyneet keskittymään aika hyvin juuri pelipaikkakohtaisuuteen. Tämän tapainen harjoittelu on arvokas kokemus myös valmentamisen kannalta, Miettinen sanoo.  

Lisätietoja: http://www.urhea.fi/ ja niko.koskela [at] koips.fi tai puh. 044 766 5811.

KoiPS toivottaa kaikille Urhea-toimintaan osallistuville pelaajille ja valmentajille antoisaa treenivuotta!