Varustepörssi

Varustepörssi

 

Varustepörssin tarkoitus on tukea seuravarusteiden hankintaa ja kierrättämistä. Varustepörssissä voi myydä tai lahjoittaa sellaisia lasten tai aikuisten seuravarusteita (KoiPS), jalkapallokenkiä tai  muita jalkapallovarusteita, jotka ovat itselle tarpeettomia. Lisäksi varustepörssin ostetaan osiossa voi ilmoittaa mitä varusteita haluaisi ostaa.

Varustepörssi on tarkoitettu seuran jäsenien käyttöön. Myynti ja/tai lahjoitus tapahtuu aina kahden yksityishenkilön välillä. Seuran pelipaitoja ei voi kaupitella varustepörsissä, sillä niiden kierrätys tapahtuu joukkueittan.

Varusteita voi ilmoittaa siis joko myytäväksi, lahjoitettavaksi tai ilmoittaa ostavansa varusteen. Kaikissa tapauksissa täytetään ilmoituslomake, johon kirjataan mahdollisimman tarkat tiedot varusteesta ja ilmoittajasta. Ilmoitukseen on hyvä liittää kuva. Täytetty ilmoitus tulee ensin varustevastaavalle, joka julkaisee sen, jos se täyttää varustepörssin toiminta-ajatuksen.

Ilmoituksen jättäjän on välittömästi ilmoitettava, kun varuste on vaihtanut omistajaansa. Näin ilmoitukset ovat ajantasaisia. Ilmoitukset näkyvät enintään kaksi kuukautta, jonka jälkeen ne poistetaan automaattisesti. 

Myytävien varusteiden hinnat voi jokainen myyjä määritellä itse. Tarjolla olevan varusteen on oltava puhdas ja ehjä.

Ostetaan -ilmoituksiin kannattaa kirjata näkyviin hinta, jonka on valmis maksamaan varusteesta. 

Nyt on helppo mahdollisuus siis kierrättää pieneksi jääneet collegepuvut, shortsit tai sisäpelikengät. 

Onnistuneita kauppoja!

 

 

 

Lisätietoja sekä ilmoituksen poisto sähköpostitse varustevastaavalle.