Voittoja ja sopimusuutisia

16.3.2019

Luukas Hakola
Luukas Hakola

KoiPS on solminut neljä uutta sopimusta kaudelle 2019. Halkian Alusta ja Pallokerho Keski-Uusimaan kakkosjoukkueesta ei ollut vastusta.

Viime kaudella edustusjoukkueessa toiseksi eniten maaleja tehnyt Arttu "Are" Erkamo suorittaa kansalaisvelvollisuuttaan seuraavan vuoden puolikkaan, mutta laittoin nimen paperiin ja pelaa tälläkin kaudella kasvattajaseurassaan.

Uusina kasvoina kentällä nähdään muun muassa PK-35:ssä ja FC Viikingeissä pelannut hyökkääjä Kristi Mananga. Kristi tuo kokemusta ylemmistä sarjoista, joka on tarpeen ensimmäistä kertaa Kolmosessa pelaavassa joukkueessa.

Carlos Bugallo Rivas on hankkinut pelikokemuksensa lähinnä alemmista sarjoista. Viimeksi IVPA:ssa 6. divisioonaa pelannut laitapelaaja on espanjalaiseen tyyliin taitava ja juonikas ja ansaitsi sopimuksen vakuutettuaan valmennuksen talvikaudella.

Luukas Hakolalla on kokemusta ja näyttöjä ylemmistä sarjoista. Jämsänkosken Ilveksessä tukun maaleja iskenyt kärki saattaa olla se puuttuva palanen, jota kovempiin ympyröihin noussut sinivalkoinen miehistö kaipaa.


Regions' Cup:
HAlku 1-7 KoiPS (0-4), Järvenpään monitoimihalli, Järvenpää

0-1 Tiainen
0-2 Miettinen
0-3 Miettinen (rp)
0-4 Kabuyaya
0-5 Hirvelä
0-6 Mananga
1-6 HAlun pelaaja
1-7 Miettinen

KoiPS ei jättänyt Regions' Cupissa mitään mahdollisuuksia kaksi sarjatasoa alempana pelaavalle isännälleen. Heti alusta saakka sinivalkoinen alkoi latoa palloa punapaitaisen Alun verkkoon, eikä tasaiselle tahdille tullut loppua toisella puoliajalla. KoiPS siis pääsi jatkoon osallistujamäärän perusteella Suomen suurimmassa cupissa jatkoon taistelemaan europaikasta.

Avauskokoonpano: Khamaiseh; Liimatainen, Johansson, Ekman, Karinen; Tiainen; Kabuyaya, Miguel, S. Pyysalo, Hirvelä (c); Miettinen

Vaihtomiehet: Mananga, Hakola, Toivanen, Vepsäläinen, Bugallo Rivas, Kirjavainen, Marttunen

 

PKKU/2 0-2 KoiPS (0-2), Tuusulan urheilukeskus, Tuusula

0-1 I. Heikkinen
0-2 Tiainen

KoiPS pelasi ensimmäisellä puoliajalla kenties harjoituskauden parasta jalkapalloa ja sai luotua useita paikkoja, mutta osittain PKKU:n uhrautuvan puolustuksen ja osittain heikon viimeistelyn ansiosta numerot olivat puoliajalla vain 0-2.

Toisen puoliajan vaihtoruletti tasoitti huomattavasti peliä, ja vaarallisimmat paikat loi PKKU. Nollapeli kuitenkin järjestyi kiitos tiiviin puolustamisen ja tolppien.

Ilari Heikkinen teki ensimmäisen maalinsa KoiPSin paidassa murtauduttuaan laitapuolustajan paikalta rangaistusalueelle tökkäämällä pallon toisella yrityksellä maaliin maalivahdin ollessa yhä kyljellään ensimmäisestä yrityksestä.

Juuso Lehmuskallio (s. 2003) teki epävirallisen debyyttinsä miesten edustusjoukkueessa. Vasta 16-vuotias lahjakkuus joutui tiukkaan paikkaan PKKU:n vyöryttäessä toisinaan kovasti kohti sinivalkoisen maalia, mutta kaikki tilanteet selvitettiin ja pallo ei pahemmin poltellut nuorukaisen jalassa.

Avauskokoonpano: Khamaiseh; Heikkinen, Ylikarjula, Ekman, Kokko; Tiainen; Kabuyaya, Hirvelä (c), S. Pyysalo, Bugallo Rivas; Marttunen

Vaihtomiehet: Mi Salovaara, Lehmuskallio, Miguel, Karinen