Atlantis FC/Akatemia kaksi maalia viekkaampi

20.5.2019

Avauskokoonpano
Avauskokoonpano

Atlantiksen akatemiajoukkue nujersi sinivalkoisen ryhmän.

Uudenmaan 3. divisioona. Lohko 2:
KoiPS 0-2 Atlantis FC/Akatemia (0-1), Havukosken tekonurmi, Vantaa

39' 0-1 rp.
77' 0-2

Atlantis toi Havikselle nuoren ja nopean akatemiajoukkueensa, joka ensimmäisellä puoliajalla hallitsi peliä ja toisella teki riittävän voittaakseen.

Aurinkoinen päivä Havukoskella alkoi vieraiden hallinnalla. Pallo liikkui nuoren ryhmän jaloissa liukkaasti ja KoiPS haki ratkaisuja nopeiden vastahyökkäysten kautta. Vaarallisilta paikoilta vältyttiin molemmissa päissä, kunnes puoliajan lopulla Atlantis sai rangaistuspotkun kyseenalaisesta käsivirheestä.

Rankkarista pallo löysi tiensä maaliin. Puoliajalle mentiin takaa-ajoasemassa.

Toiselle puoliajalle lähdettiin aktivoimaan hyökkäyspeliä vaihtojen kautta. Tämä toimikin hyvin ja tilanteita Atlantiksen maalille saatiin luotua useita. Kristi Mananga pääsi heti aloituspotkun jälkeen nokikkain maalivahdin kanssa, mutta tökkäisy torjuttiin.

Perään KoiPS loi Atlantiksen rangaistusalueella hyvin samanlaisen käsivirhe-epäilyn kuin rankkariin johtaneessa ensimmäisen puoliajan tilanteessa. Palloa ei kuitenkaan laitettu pilkulle.

Tasapeli oli lopulta hyvien torjuntojen ja yhden maaliviivalta pelastuksen päässä, mutta loppuhetkien 0-2-maali oli kova isku. Pyristelystä huolimatta peli päättyi liian aikaisin, ja tuloksena oli 0 pistettä.

Kokoonpano (4-1-4-1): S. Vartti; Rantanen (Kaihlavirta), Tiainen, Ylikarjula, Kokko; Toivanen; Miguel, Marttunen (Mananga), Miettinen, Kabuyaya; Hakola (Bugallo Rivas)

Loput vaihtomiehet: Laatikainen, Khamaiseh, Kilpeläinen


Yleisölle on osoitettava jälleen iso kiitos. Jälleen 200 katsojaa seurasi, kun sinivalkoinen taisteli urhoollisesti kuumassa kesäpäivässä.

Seuraava kotiottelu on jo tiistaina. Regions' Cupissa arvottiin vastustajaksi FC Kontu, joka on jo talvikaudelta tuttu vastustaja. Kick-off Haviksella 20:15.