HooGee kaatui kotitekiksellä!

31.5.2019


Topias Tiainen
Topias Tiainen
Luukas Hakola
Luukas Hakola
Severi Vartti
Severi Vartti
Simo Miettinen, Oscar Kabuyaya ja sormikkaat
Simo Miettinen, Oscar Kabuyaya ja sormikkaat

Kristi Mananga
Kristi Mananga
Kapteeni Miettinen
Kapteeni Miettinen
Topias ja Rasmus Mallat
Topias ja Rasmus Mallat
Matias Kaihlavirta
Matias Kaihlavirta
Glenn Ekman
Glenn Ekman
Sami Pyysalo
Sami Pyysalo

Espoolaiset joutuivat nöyrtymään 1-0.

Uudenmaan 3. divisioona, lohko 2:
KoiPS 1-0 HooGee (0-0), Havukosken tekonurmi, Vantaa

88' 1-0 Hakola rp.

KoiPS marssi toiseen perättäiseen voittoonsa kotikentällä kaatamalla espoolaisen HooGeen viileässä keskiviikkoillassa. Erittäin tärkeä voitto tuli Luukas Hakolan loppuhetkien rangaistuspotkulla.

Luukaksen maalisaldo näyttää tällä kaudella jo kuutta. Tuloksesta tärkeän tekee piste-ero, joka kasvoi voiton myötä sarjajumboon kolmella.

Ottelu oli lievästi sinivalkoisen ryhmän hallinnassa alusta loppuun, eikä tulosta näin ollen voi pitää epäoikeudenmukaisena. Valkopaitaisilla vierailla oli myös paikkansa, mutta xG:t, maaliodottamat ja muu musta magia oli tänään Koivukylän puolella.

HooGeella oli vähän ennen ainokaista hyvä kulmahässäkkä, josta pallo saatiin hipaisemaan ylärimaa, mutta paikkoja ei juuri tätä enempää kummallakaan ollut.

Kokoonpano (4-2-3-1): S. Vartti; Rantanen (74. Laatikainen), Mallat, Ekman, Kaihlavirta; Tiainen, Pyysalo; Kabuyaya (90+. Bugallo Rivas), Miettinen (c) (74. Liimatainen), Mananga; Hakola

Loput vaihtomiehet: Khamaiseh, Kirjavainen, Miguel


Yleisöä oli valunut Haviksen lehtereille jälleen yli satapäinen määrä, ja iso käsi on osoitettava jälleen paikalliselle yhteisölle. Koivukylän alueella on ollut orastavaa jalkapallohuumaa Kolmosessa.

Seuraava ottelu on edellistä merkittävämpi. Tikkurilan Palloseura isännöi kauden ensimmäistä Vantaan derbyä pienten kikkailujen ja ottelusiirtojen jälkeen ensi tiistaina, 4. kesäkuuta.

Ottelu pelataan Tikkurilan urheilupuiston nurmella. Kick-off 19:00. Tervetuloa kannustamaan sinivalkoinen voittoon!