Punamusta peittosi sinivalkoisen

1.8.2019

KoiPS esiintyi sarjakärkeä vastaan edukseen.

Uudenmaan 3. divisioona, lohko 2:
KoiPS 2-4 PK-35 (2-1), Havukosken tekonurmi, Vantaa

5' 1-0 Ismail Hassan
8' 1-1 PK-35:n pelaaja
27' 2-1 Alex Marttunen

60' 2-2 
83' 2-3 
90' 2-4 

Ulosajot: 57' M. Khamaiseh; 66' PK-35:n pelaaja

Sinivalkoinen ryhmä esiintyi ennakkoluulottomasti ja onnistui iskemään PK-35:n heikkouksiin johtaen peliä tauolla.

Ismi iski ensimmäisen maalin heti alussa, kun sivusta saatu vapaapotku löysi tilanteeseen nousseen topparin pään ja pallo lirui vastustamattomasti takakulmaan.

PK-35:n vastaus tuli heti perään ja löytyipä pallo sen jälkeen vielä kahdesti KoiPSin maalista, mutta molemmat tilanteet olivat paitsioita. Alex siirsi näiden jälkeen maalin edestä pelin 2-1:een Kristin hienosta esityöstä. Kris pujotteli vastustajia kuin keppejä rinteessä.

2-1 oli taukotilanne. Toisella puoliajalla peli jatkui ensimmäisen tapaan PK-35:n lievässä hallinnassa, mutta peli meni sekaisin punakorttien kautta.

Mais ajettiin ulos hänen käsiteltyään tuomarin mielestä palloa rangaistusalueen ulkopuolella, kun vastustajan pelaaja nosti pallon Maisia kohti. Tulkinta säännöistä oli vähintäänkin erikoinen, koska ulosajon syynä pitäisi olla maalintekopaikan estäminen, mitä rangaistusalueen sivusta tulleessa tilanteessa ei ollut.

Joka tapauksessa PK-35 tasoitti pelin seuranneesta tilanteesta ja tasoitti sen jälkeen pelaajien määrän jo ensimmäisellä puoliajalla varoitetun pelaajan rapatessa Area.

KoiPS onnistui luomaan vaarallisia paikkoja, vaikka pallo suurimman osan ajasta oli punamustan vieraan hallussa. Molemmissa päissä palloa oltiin pelaajien toimesta viemässä pilkulle pariin kertaan, mutta tuomari ei järkkynyt huutomyrskyistä.

PK-35 ratkaisi pelin lisäajalla kaukovedolla vastaan tulleen maalivahdin yli.

Kokoonpano (4-2-3-1): Khamaiseh; Rantanen (85' Ylikarjula), Hassan, Mallat, Toivanen (c) (90+1' Karinen); Tiainen, Miguel (57' Kilpeläinen); Erkamo (71' Kabuyaya), Marttunen (63' Pyysalo), Mananga; Hakola


Iso kiitos kuuluu katsojille, jotka olivat paikalle tulleet yli sadan pään vahvuudella koleasta kelistä huolimatta!

Sunnuntaina pelataan taas. Regions' Cupin puolivälieräottelu Peli-Karhuja vastaan alkaa 13:00. Tervetuloa taas Haviksen lehtereille!