Syksyn kerhoihin ilmoittautuminen on avattu!

2.9.2019


Koivukylän Palloseuran Tenavakerhon ja Taaperokerhon toiminta käynnistyy jälleen syyskuussa. Tervetuloa mukaan!

1-2-vuotiaille lapsille suunnatussa Taaperokerhossa tytöt ja pojat liikkuvat monipuolisesti vanhempiensa kanssa. Kerhossa tehdään mm. temppuratoja, opetellaan yleisliikunnallisia perustaitoja sekä haastetaan lapsia leikinomaisesti kunkin oman osaamisen mukaan. Vanhempien tärkeänä tehtävänä on tukea ja innostaa lasta liikkumaan.

3-4-vuotiaiden tyttöjen ja poikien Tenavakerhon vaihtoehtoja ovat Taaperokerhon kaltainen toiminta, jossa lapsi ja aikuinen liikkuvat yhdessä, sekä Palloilukerho, jossa liikutaan pallopelien parissa. Palloilukerhon jokaisella kerhokerralla keskitytään johonkin pallopeliin, jonka kautta lapsi oppii kehonhallintaa, koordinaatiota, ryhmätoimintaa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä.

Taapero- ja Tenavakerhot ovat tärkeä osa Koivukylän Palloseuran arvomaailmaa eli tarjoavat lapsille mahdollisuuden mielekkääseen ja monipuoliseen liikuntaan sekä kannustavat tyttöjä ja poikia suuntautumaan antoisan urheiluharrastuksen pariin. Kerhotoiminnan suunnittelusta ja ohjauksesta vastaavat KoiPS:n ammattitaitoiset valmentajat.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä

Yhteydenotot tarvittaessa tätä kautta: niko.koskela[at]koips.fi tai puh. 044 766 5811

Koivukylän Palloseura toivottaa kaikille lapsiperheille mukavaa kesän jatkoa – nähdään syyskuussa!