Futisleiriläiset taas hymy huulessa!

8.8.2018
Koivukylän Palloseuran ja K-Citymarketin järjestämä kesän toinen jalkapalloleiri keräsi Havukosken urheilupuistoon 6.-8. elokuuta yhteensä 24 futiksesta innostunutta lasta.

Vuosina 2004-2012 syntyneille tytöille ja pojille suunnatulla leirillä oli tällä kertaa mukana nollakutosista nuorempia pelaajia. Kun KoiPS:n ja K-Citymarketin kaksi futisleiriä sekä seuran tehoryhmäleiri lasketaan yhteen, kesän kolmeen tapahtumaan osallistui reilusti yli sata lasta.

  • Tämä oli oikein onnistunut kolmepäiväinen leiri. Oli mukavaa, että mukana oli runsaasti lapsia nuorimmistakin ikäluokista. He jaksoivat lämpimästä ilmasta huolimatta hyvin loppuun saakka. Kukaan ei väsähtänyt kesken kaiken. Kolmannen päivän lievä uupumus kertoo, että leirillä tuli ainakin liikuttua, KoiPS:n leirivastaava Niko Koskela sanoo.

Itse harjoitukset koostuivat lähinnä perustaitotreenistä, pienpeleistä ja maalinteosta. Viimeisen päivän ohjelmassa oli tuttuun tapaan hauskoja kisoja. Harjoitusten suunnittelusta ja vetämisestä saivat paljon vastuuta KoiPS:n Nuorten Valmentajien Koulutusta (NVK) suorittavat nuoret, jotka ovat olleet seurassa myös kesätöissä.

  • NVK:sta oli tällä leirillä mukana viisi valmentajaa. Tämä oli heillekin erinomainen oppimistapahtuma, Koskela jatkaa.
  • Pyrimme ensi vuoden leireillä toteuttamaan samaa hyväksi todettua kaavaa kuin nytkin. Tavoitteenamme on tietysti kasvattaa yhä osallistujamäärää. Odotamme mukaan yhä enemmän etenkin tyttöjä.

Koivukylän Palloseura kiittää kaikkia kesäleiriläisiä aktiivisuudesta sekä toivottaa heille antoisaa futisvuoden jatkoa!