Nollaneloset lähellä maan kärkeä

14.8.2018
Koivukylän Palloseura osallistui viime viikonloppuna 2004 syntyneiden poikien valtakunnalliseen SPL-turnaukseen, jossa oli mukana ikäluokan kuusitoista parasta suomalaisjoukkuetta.

KoiPS pelasi Eerikkilässä järjestetyn turnauksen alkulohkossaan kaksi tasapeliä ja hävisi kerran. Jatko-otteluissaan joukkue kärsi niukan 1-2-tappion SJK-j:lle sekä voitti FF Jaron 2-0 ja viimeisessä pelissään TuNL/KaaPo YJ:n 1-0. KoiPS:n loppusijoitus oli kolmastoista.

  • Emme saavuttaneet tulostavoitettamme, joka oli paikka kahdeksan joukossa, mutta otteluissamme oli pelillisesti paljon hyvää. Vaikka tulos ei tyydyttänyt, pelasimme koko turnauksessa vain yhden huonon puoliajan. Marginaalit olivat tosi pienet, nollanelosten päävalmentaja Vesa Wimmer sanoo.
  • Kohtasimme ongelmia murtautumisessa maalintekoalueille sekä itse viimeistelyssä. Meidän on parannettava ratkaisuja kentän ylimmällä kolmanneksella. Jouduimme tekemään yhdenkin maalin eteen enemmän töitä kuin vastustajamme. 

Nollanelosten loppukauden kilpailulliset päätavoitteet ovat Etelä-Länsi -liigassa. SPL-turnaus antoi sekä pelaajille että valmentajille hyödyllistä tietoa joukkueen tärkeimmistä kehityskohteista.

  • Juuri murtautumisvaihetta on edelleen kehitettävä. Vaikka pidimme turnauksen viimeisenä päivänä maalimme puhtaana, myös puolustamista ja boksipelaamista on yhä parannettava, Wimmer jatkaa.
  • Lisäksi on tärkeää, että jokainen pelaaja huolehtii omasta pallollisesta taitotasostaan ja haluaa koko ajan kehittää sitä. Kun se on kunnossa, sekä yksilöiden että koko joukkueen pelaaminen helpottuu. 

Koivukylän Palloseura onnittelee nollanelosia hyvistä turnauspeleistä ja toivottaa joukkueelle erinomaista  futiskauden jatkoa!