Miesten nousutavoite voi hyvin

22.8.2018


Nousua miesten Kolmoseen tavoitteleva Koivukylän Palloseura on Nelosen lohkossaan tällä hetkellä toisena vain pisteen päässä JäPS/47:stä.

Kun sarjaa on pelaamatta seitsemän kierrosta, KoiPS:n saldo on yksitoista voittoa, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Hyvin puolustava joukkue on päästänyt lohkossa vähiten maaleja. Sarjan voittaja nousee kauden päätteeksi suoraan, kun taas kakkonen karsii paikasta Kolmosessa.

  • Olemme jo kohdanneet kärkijoukkueet, mutta Nelosessa ei ole helppoja vastustajia. Välillä teemme otteluista itse itsellemme vaikeita, KoiPS:n päävalmentaja Timo Pärnänen sanoo.
  • Jokainen peli on alusta loppuun tiukkaa vääntöä. Olemme muutamassa kärkiottelussa nousseet tappioasemasta voittoon. Vähintään karsijan paikka on meille täyttä realismia.

Joukkueen pelillisenä tavoitteena jo ennen sarjan alkua oli hoitaa pallollinen pelaaminen kuntoon, mikä myös näkyy. Pelaajat ovat voittojen myötä saaneet lisää itseluottamusta ja uskallusta pelata.

  • He ovat nostaneet tasoaan huomattuaan, että pelaava jalkapallo tuo pisteitä. Meillä ei ole taktisia hienouksia, mutta pelitavassamme on tarvittavaa systemaattisuutta, KoiPS:ssa ensimmäistä kautta valmentava Pärnänen jatkaa.

Miesten edustusjoukkue tekee tiivistä yhteistyötä seuran A-poikien kanssa. Nelosen peleissä on käynyt viidestä kuuteen junioria, joista osa on noussut miesten avainpelaajiksi. Hyvin toimiva yhteistyö on vaikuttanut positiivisesti kumpaankin joukkueeseen.

  • Harjoittelemme yhdessä, joten treeneissä on käynyt riittävästi pelaajia. Viimeistään ensi kaudeksi A-junnuihin tarvitaan joka tapauksessa lisää pelimiehiä. Tämänkin takia miesten sarjanousu olisi seuralle tärkeä asia.

A-juniorien ykkösdivisioonassa pelaava KoiPS sijoittui sarjassa kevätkauden päätteeksi hienosti toiseksi ja jatkaa edelleen kärkikastissa. Joukkuetta miesten ohella valmentava Pärnänen näkee, että paikka ensi kevään SM-karsintasarjassa on täysin mahdollinen.

KoiPS:n miesten seuraava sarjaottelu pelataan perjantaina 24. elokuuta joukkueen kotikentällä Havukosken urheilupuistossa. Vastustajaksi saapuu RiRa, joka on sarjassa nyt yhdeksäntenä kahdeksantoista pistettä KoiPS:n takana. Ottelu alkaa kello 19:30, TERVETULOA!

Koivukylän Palloseura toivottaa niin miesten edustusjoukkueelle kuin A-junnuille erinomaista futiskauden jatkoa!