Urhea-treenit taas käynnissä

31.8.2018Koivukylän Palloseuran, vantaalaiskoulujen sekä Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian eli Urhean järjestämä lisävalmennus yläkouluikäisille jalkapalloilijoille lukuvuonna 2018-2019 alkoi elokuun viimeisellä viikolla.

Urhean toiminta on suunnattu motivoituneille ja tavoitteellisille nuorille pelaajille. Se on heille joukkuetreenien ulkopuolella erinomainen mahdollisuus laadukkaaseen lisäharjoitteluun. Kahdesti viikossa tiistaisin ja keskiviikkoisin kokoontuvaa yli kahdenkymmenen pelaajan ryhmää valmentavat KoiPS:n ammattitaitoiset työntekijät.

  • Harjoittelun pääteemoja ovat mm. yleinen liikunnallisuus, liikkuvuus, yksilölliset futistaidot ja pelipaikkakohtaisuus. Mukana on myös säännöllistä nopeustreeniä, seuran nuorisopäällikkö ja Urheassa valmentava Niko Koskela on sanonut.

Etenkin pelipaikkakohtaisen harjoittelun osuus on koko ajan kasvanut. Sen tarkoituksena on tarjota pelaajille työkaluja ja ratkaisumalleja aitoihin pelitilanteisiin. Toiminta pyritään toteuttamaan mahdollisimman pitkälti heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaan.

Urheassa on vuosien varrella harjoitellut iso joukko tyttöjä ja poikia, jotka ovat nousseet jopa liiga- ja/tai maajoukkuetasolle asti. KoiPS toivoo kykenevänsä omalta osaltaan motivoimaan nuoria ja lupaavia jalkapalloilijoita sekä tukemaan parhaansa mukaan heidän kehitystään.

Lisätietoja: http://www.urhea.fi/ ja niko.koskela [at] koips.fi tai puh. 044 766 5811.

Koivukylän Palloseura toivottaa kaikille Urhea-toimintaan osallistuville pelaajille ja valmentajille erinomaista treenivuotta!