NVK loppusuoralla

19.9.2018Koivukylän Palloseuran järjestämän Nuorten Valmentajien Koulutuksen (NVK) debyyttivuoden viimeinen varsinainen lähijakso on ohjelmassa ensi viikon tiistaina 25. syyskuuta.

Viime syksynä alkanut koulutus on sujunut suunnitellusti. Lähijaksojen teemoja ovat olleet muun muassa ilmapiirin ja motivaation merkitys joukkuetoiminnassa, palautteenanto, esiintymistaito, hyvän jalkapalloharjoituksen suunnittelu ja johtaminen, maalivahtivalmennus sekä kurssilaisten itse vetämissä treeneissä perustaito ja fysiikka.

Noin 15-25-vuotiaille nuorille suunnattu NVK tarjoaa koulutettaville monipuoliset eväät toimia KoiPS:n lasten valmennuksessa ikäluokkien vastuuvalmentajien ohjauksessa sekä mahdollisuuden työskenellä seuran eri tapahtumissa, kuten liikuntakerhoissa, futiskouluissa ja -leireillä. Koulutus lisää samalla KoiPS:n valmennusresursseja sekä tuo jalkapalloa harrastaville lapsille esikuvia lähelle.

  • Olemme seurassa todella tyytyväisiä nuorten koulutettavien aktiivisuuteen. Meille on erittäin tärkeää, että lähellämme kehittyy potentiaalisia lasten ja nuorten valmentajia, jotka saavat samalla hyödyllistä oppia jalkapallon ulkopuolellekin, KoiPS:n valmennuspäällikkö ja NVK:n toiminnasta vastaava Rosa Lappi-Seppälä sanoo.

Kurssilaiset ovat lähijaksojen välisinä aikoina toimineet mukana KoiPS:n eri ikäluokkien joukkuevalmennuksessa, mikä tarjoaa heille futisvalmentamiseen tärkeitä käytännön työkaluja. Koulutettavat ovat saaneet joukkuetoimintaansa etätehtäviä, jotka on purettu NVK:n yhteisissä tapahtumissa.

  • He ovat päässeet omissa joukkueissaan oikein hyvin vauhtiin ja saaneet sieltäpäin positiivista palautetta. Heihin on oltu tosi tyytyväisiä, Lappi-Seppälä jatkaa.

Viimeisen lähijakson jälkeen järjestetään vielä koulutusvuoden päättävä rentohenkinen lopputilaisuus. NVK:n avauskaudelle on osallistunut yhteensä yksitoista innokasta nuorta valmentajaa.

Koivukylän Palloseura kiittää jo nyt kaikkia kurssilaisia aktiivisuudesta sekä toivottaa heille antoisaa futissyksyn jatkoa!