KoiPS Kottaraiset pronssille SakuCupissa Virossa.

30.9.2018


KoiPS Kottaraiset osallistui 21-23.10 aikuisten harrasteturnaukseen Virossa. Turnaukseen osallistui harrastesarjajoukkueita Suomesta ja Virosta ja pelejä pelattiin sekä naisten, että miesten sarjassa.

Naisten sarjaan osallistui Kottaraiset mukaan lukien yhteensä 12 joukkuetta, jotka jaettiin kahteen lohkoon.

Voittoisasti alkulohkovaiheen pelannut Kottaraiset jäi omassa lohkossaan (lohko B) toiseksi, pelattuaan viimeisen pelin tasan 1-1 lohkon voittaneen GaMU:n (Mäntsälästä) kanssa, sillä GaMU nousi lohkovoittoon yhden maalin verran paremmalla maalisuhteella. Pronssiottelussa Kottaraiset sai lohkossa A toiseksi jääneen SenioRiitat (Helsingin piiristä), joka saapui pronssiotteluun vahvana suosikkina maalisuhteella +25. Kottaraiset pelasi kuitenkin vahvaa joukkuepeliä ja taisteli loppuun asti. Varsinaisen peliajan päätyttyä 1-1, edessä oli rankkarit.  Maalivahti Joanna otti SenioRiitoilta luulot pois torjuen vastustajan avauslaukauksen. Tämän jälkeen, kun Tiina ja Anna vielä laukaisivat vuorollaan sisään, voitti Kottaraiset pelin rangaistuslaukauksin 2-1.

Kokonaisuudessaan turnausjärjestelyt toimivat hyvin, pelit olivat tasaisia ja matkanjohtajan toiminut Laura oli tehnyt hyvää valmistelevaa työtä, joten tämä turnausmatka oli erittäin onnistunut ja mukava yhteinen kokemus kaikille sille osallistuneille. Turnauksen jälkeen Kottaraiset jatkaa vielä sarjapelejään Uudenmaanpiirin harrastesarjan (7v7) Lohko 1:ssä ennen talvikaudelle siirtymistä.

Kottaraiset toivottavatkin harrastefutiksesta kiinnostuneet naiset mukaan kokeilemaan tätä mukavaa joukkuepeliä. Aikaisempaa pelikokemusta ei välttämättä tarvitse olla, sillä tärkeintä on nauttia yhdessä jalkapallosta. Totta kai tavoitteena on myös oppia lisää, minkä vuoksi harjoittelut toteutetaan Tomin valmennuksessa ja pelituntuman ylläpitämiseksi osallistutaan talvisarjaan. 

Kentällä nähdään - yhdessä meillä on hauskempaa!