Miehet valmiina nousukarsintaan

8.10.2018


Miesten Kolmosen sarjapaikkaa tavoitteleva Koivukylän Palloseura sijoittui Nelosen lohkossaan toiseksi ja pelaa ensimmäisen nousukarsintaottelunsa Havukosken urheilupuistossa torstaina 11. lokakuuta.

KoiPS otti viime perjantaina varsinaisen sarjakauden päätöspelissään vakuuttavan 7-0-kotivoiton NouLa:sta. Tulos ja peliesitys lupailevat hyvää karsintaan, jonka avausottelussa joukkue kohtaa espoolaisen LePa:n.

  • Näimme perjantaina hienoja maaleja ja useita onnistujia. Avauskokoonpanossame oli jopa neljä A-junioria. Itseluottamuksemme on koko ajan vahvistunut, joten lähdemme karsintaan luottavaisin mielin, päävalmentaja Timo Pärnänen sanoo.

Suora nousukin oli täysin realistinen, mutta muutamat turhat pistemenetykset sekä lohkovoittaja JäPS/47:n hyväksytty protesti jättivät KoiPS:n lopulta kakkoseksi. Jos LePa kaatuu torstaina, itävantaalaiset pelaavat ensi viikolla noususta joko Gnistan/Ogelia tai FC FINNKURDia vastaan.

  • Nousukarsinta oli minimitavoitteemme, joten voimme olla tyytyväisiä. LePa on täysin voitettavissa, mutta toisen ottelun mahdollisista vastustajista meillä ei ole vielä paljon tietoa, Pärnänen jatkaa.
  • Puolustuspelimme on toiminut koko kauden ajan. Päästimme lohkossa vähiten maaleja, mutta omaan viimeistelyymme on saatava lisää tehoja.

KoiPS:n paras maalintekijä ja seuran työntekijä Simo Miettinen iski sarjassa seitsemäntoista osumaa, mikä oikeutti lohkon maalintekijätilastossa jaettuun toiseen sijaan. Pärnänen on lisäksi erittäin tyytyväinen joukkueen A-ikäisten pelaajien otteisiin.

  • He ovat pelanneet ennakkoluulottomasti ja olleet välillä jopa kentän parhaimmistoa. Meillä on nyt hyvä terveystilanne ja kaikki eväät nousuun, joskin onnella ja sattumalla on näissä peleissä aina oma osuutensa. Käy karsinnoissa miten tahansa, joukkueen tilanne näyttää ensi kauden kannalta oikein valoisalta.

Nouskarsintaottelu KoiPS-LePa torstaina 11.10. klo 19:00. TERVETULOA Havukoskelle kannustamaan kotijoukkue voittoon!