Simon, Iiro ja Tuomas Tähtitarhaan

31.10.2018


Koivukylän Palloseuran 2004 syntyneiden poikien kilpajoukkueen pelaajat Simon Wangunyu, Iiro Kärsämä ja Tuomas Lantta on valittu Suomen Palloliiton Tähtitarhaan, joka on ikäluokan lahjakkaimmille pelaajille suunnattu harjoitus- ja tarkkailutapahtuma.

Tähtitarha järjestetään Eerikkilässä 5.-8. marraskuuta. Kyseessä on nollanelosten aluejoukkuetoiminnan huipennus sekä samalla lähtölaukaus ikäluokan maajoukkuetoiminnalle.

  • Joukkueestamme löytyy muitakin potentiaalisia pelaajia kuin Simon, Iiro ja Tuomas, mutta kolmekin on jo hyvä määrä. Valintoihin vaikuttaa aina, millaisia pelaajia ja ominaisuuksia haetaan. On kiva, että seuramme on näinkin hyvin edustettuna, KoiPS:n P04-kilpajoukkueen päävalmentaja Vesa Wimmer sanoo.
  • Tähtitarhaan saivat kutsun myös Samir Kantelinen ja Ilja Sirkin, jotka siirtyivät meiltä vuosi sitten KäPa:an. Heillä kummallakin on pitkä KoiPS-tausta.

Tapahtumaan valittiin yhteensä 72 kenttäpelaajaa ja kahdeksan maalivahtia. Tähtitarhan vastuullisena päävalmentajana toimii poikien maajoukkuevalmentaja Erkka V. Lehtola apunaan alue- ja muita maajoukkuevalmentajia.

  • Ensivaikutelma oli, että joukkueestamme mukaan valitut pelaajat ovat kutsuista oikein innostuneita ja muutenkin motivoituneita, Wimmer jatkaa.

Koivukylän Palloseura onnittelee Simonia, Iiroa ja Tuomasta valinnoista Tähtitarhaan sekä toivottaa heille antoisaa tapahtumaa!