Valmennuspäällikkö uusiin tehtäviin

14.11.2018


KoiPS:n valmennuspäällikkönä vuoden 2014 alusta toiminut Rosa Lappi-Seppälä vaihtaa seuraa ja siirtyy uusiin työtehtäviin. Hänen tuore 3+2-vuotinen sopimuksensa FC Hongan kanssa astuu voimaan joulukuun alussa.

Lappi-Seppälä, 44, on Hongan naisten liigajoukkueen uusi päävalmentaja sekä alkaa vastata espoolaisseuran tyttöorganisaation nuorisourheiluvaiheen kilpajoukkueiden pelaajakehityksestä. Hän on hyvin kiitollinen saatuaan mahdollisuuden työskennellä viisi antoisaa kautta KoiPS:ssa.

  • Viihdyin seurassa tosi hyvin. Oli hienoa toimia näin upeassa yhteisössä. Sain mahdollisuuden kehittää itseäni osaavien ihmisten parissa. KoiPS on heidän ansiostaan mennyt näinä vuosina merkittävästi eteenpäin, Lappi-Seppälä sanoo.
  • Siirryn nyt haikein mielin toisiin tehtäviin, mutta tämä kuuluu elämään. Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. KoiPS on tällä hetkellä erinomaisessa tilassa, joten seuran on hyvä jatkaa toimintaansa tästä eteenpäin. Haluan lähettää kaikille lämpimät kiitokset yhteisistä vuosista! 

Koivukylän Palloseura kiittää Rosa Lappi-Seppälää hyvästä yhteistyöstä sekä toivottaa hänelle menestystä tuleviin työtehtäviin!