Kerhojen kevätkaudelle erikoishinta!

23.1.2019


Koivukylän Palloseuran suositut Tenava- ja Taaperokerho ovat olleet koko syyskauden taas hyvässä vauhdissa.

3-4-vuotiaille tytöille ja pojille suunnatussa Tenavakerhossa on loppuvuoden aikana käynyt noin viisikymmentä liikunnasta kiinnostunutta lasta. 1-2-vuotiaiden Taaperokerhoon on osallistunut 25 innokasta tyttöä ja poikaa. Uudet kerholaiset voivat nyt liittyä kevätkauden (tammi-toukokuu) toimintaan yhdeksänkymmenen euron (90€) erikoishintaan! 

Lapset liikkuvat ja leikkivät kerhoissa monipuolisesti vanhempiensa kanssa. Niissä tehdään mm. temppuratoja, opetellaan yleisliikunnallisia perustaitoja sekä haastetaan lapsia kunkin oman osaamisen mukaan. Vanhempien tehtävänä on toimia tärkeinä roolimalleina sekä tukea ja innostaa lasta liikkumaan.

Vaihtoehtona 3-4-vuotiaille lapsille on Palloilukerho, jossa liikutaan ja leikitään pallopelien parissa. Palloilukerhon jokaisella kerhokerralla keskitytään johonkin pallopeliin, jonka kautta lapsi oppii kehonhallintaa, koordinaatiota, ryhmätoimintaa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä.

KoiPS:n kerhotoiminta on tärkeä osa seuran arvomaailmaa eli tarjoaa lapsille mahdollisuuden mielekkääseen ja monipuoliseen liikuntaan. Heitä halutaan samalla kannustaa suuntautumaan antoisan urheiluharrastuksen pariin. Toiminnan suunnittelusta ja ohjauksesta vastaavat KoiPS:n ammattitaitoiset valmentajat.

Lisätietoja Koivukylän Palloseuran kerhoista: https://www.koips.fi/harrastetoiminta/ tai niko.koskela [at] koips.fi tai puh. 044 766 5811.

TERVETULOA MUKAAN!