Nuorimmissa ikäluokissa opitaan tärkeitä taitoja

18.12.2018

Simo Miettinen, KoiPS Nappulapäällikkö
Simo Miettinen, KoiPS Nappulapäällikkö

KoiPS haluaa muistuttaa, että kaikki jalkapallosta kiinnostuneet lapset ovat lämpimästi tervetulleita seuran nuorimpien ikäluokkien sekä tietysti muidenkin joukkueiden toimintaan!

Viimeksi perustettujen eli vuosina 2012 ja 2013 syntyneiden tyttöjen ja poikien sekajoukkueiden jokaiseen tapahtumaan on loppuvuoden aikana osallistunut parikymmentä innokasta lasta. Määrä on koko ajan ollut kasvamaan päin.

  • Toiminta on lähtenyt tosi hyvin liikkeelle. KoiPS:n kannalta on hienoa, että ryhmäkoot ovat kasvaneet, nuorimmista ikäluokista vastaava sekä seuran tyttökoordinaattori Annika Laakkosen tukena toimiva Simo Miettinen sanoo.

KoiPS perustaa tammi-helmikuussa uuden tyttöjoukkueen, johon voivat liittyä kaikki halukkaat 2011 ja 2012 syntyneet pelurit. Seura tiedottaa asiasta lähiaikoina lisää. 2013 syntyneet tytöt jatkavat kauden 2019 ajan harjoittelua poikien kanssa.

  • Meille on tärkeää, että nuorimmissa ikäluokissa opitaan monipuolisesti perusmotorisia ja yleisliikunnallisia taitoja. Harjoittelemme näitäkin ominaisuuksia mahdollisimman paljon pallon kanssa. Muiden pallollisten treenien pääteemoja ovat kuljettaminen, syöttäminen ja maalinteko, Miettinen jatkaa.
  • Olosuhteet ovat kunnossa. Harjoittelemme talvikaudella koulujen saleissa, kunnes heti ilmojen salliessa eli viimeistään keväällä siirrymme ulos seuran omalle tekonurmelle.  

KoiPS aloittaa taas alkuvuoden aikana perinteisen päiväkoti- ja koulukiertueensa, jonka tavoitteena on tutustuttaa lähialueen lapset jalkapallon perustaitoihin ja ryhmätoimintaan. Myös tällä tavoin halutaan viestittää, että seuran ovet ovat avoinna kaikille liikunta- ja futisharrastuksesta kiinnostuneille tytöille ja pojille.

Lisätietoja KoiPS:n nuorimpien ikäluokkien toiminnasta: simo.miettinen [at] koips.fi tai puh. 040 163 9954.

 

TERVETULOA KOIVUKYLÄN PALLOSEURAAN!