Elokuun leirillä vielä tilaa!

12.7.2019Koivukylän Palloseura ja K-Citymarket järjestävät jälleen vuonna 2019 tuttuun tapaansa perinteiset kesäleirinsä.

Kesäkuun jalkapalloleiri on ohjelmassa koululomien alettua 3.-7.6. Sen hinta on sata euroa osallistujalta. Elokuun futisleiri järjestetään 5.-7.8. Hinta on seitsemänkymmentä euroa.

  • Olemme madaltaneet maksuja, jotta mukaan voi osallistua mahdollisimman paljon lapsia, KoiPS:n nuorisopäällikkö ja leirivastaava Niko Koskela sanoo.
  • Seurallemme on tärkeää, ettei toiminta ole perheille liian kallista. Haluamme samalla kiittää K-Citymarketia hyvästä yhteistyöstä.

Leirit järjestetään Havukosken urheilupuiston erinomaisella tekonurmikentällä. Hintoihin sisältyvät kenttävuokra, kaksi päivittäistä harjoitusta, ammattitaitoinen ohjaus sekä ravitseva välipala. Mukaan voivat ilmoittautua myös kaikki innokkaat maalivahdit, joille taataan pelipaikkakohtaista harjoittelua.

  • Leirimme ovat mainio liikunnallinen ja kehittävä tapa viettää kesälomaa turvallisessa ympäristössä, Koskela jatkaa.
  • Huolellisesti järjestetyissä tapahtumissamme on käynyt vuosittain yhteensä satakunta lasta, jotka ovat olleet toimintaan oikein tyytyväisiä.

Lisätietoja: niko.koskela[at]koips.fi tai 044 766 5811. Ilmoittautuminen: https://www.koips.fi/harrastetoiminta/futisleirit/

TERVETULOA MUKAAN!