Miesten avainpelaaja luottavaisena

6.2.2019


Koivukylän Palloseuran miesten edustusjoukkueen valmistautuminen huhtikuussa alkavaan sarjakauteen on sujunut hyvissä merkeissä.

Syksyllä karsintojen kautta Kolmoseen nousseen KoiPS:n tärkeimpiä pelaajia on viime kaudella kahdeksantoista maalia Nelosessa viimeistellyt Simo Miettinen. Hyökkääjänä ja kymppipaikalla pelaava tehomies teki tammikuussa odotetun jatkosopimuksen. Hän toimii työkseen KoiPS:n nappulapäällikkönä sekä valmentaa seuran tyttö- ja poikajunioreita.

  • Olen talven aikana pelannut kahdessa harjoitusottelussa. Voitimme Kontun 2-0 ja hävisimme HPS:lle 0-1. Ne olivat tasaisia pelejä ja antoivat itseluottamusta myös sarjan kannalta, Miettinen, huhtikuussa 28, sanoo.

KoiPS:n harjoituksissa on nousun jälkeen käynyt useita testipelaajia, joista osa on jo tehnyt sopimuksen. Joukkue on vahvistunut, mutta voisi Miettisen mukaan tarvita vielä muutaman hyvän uuden pelaajan.

  • Runkomme on pysynyt kasassa, mikä on tietysti positiivista. Saimme lisäksi päävalmentaja Timo Pärnäsen avuksi Mikko Mannosen, josta on ollut paljon hyötyä. Olemme treenanneet täysillä ja jatkaneet pelillisesti siitä, mihin syksyllä jäimme. Talvi on sujunut kaikin puolin hyvin.

KoiPS oli viime kaudella hyvä esimerkki joukkueesta, jonka pelaaminen kehittyi tasaisesti sarjan edetessä. Lisäksi Miettisen kaltainen maalintekijä oli isossa roolissa ratkaisevilla hetkillä.

KoiPS:lle realistinen tavoite Kolmosessa olisi Simon mielestä säilyttää sarjapaikka. Hän mainitsee joukkueen vastustajista TiPS:n ja PK-35:n, jotka kuuluvat lohkon suosikkeihin.

  • Meille on iso asia kohdata TiPS paikallispeleissä. Derbyissä on aina oma erityinen fiiliksensä, joten odotan niitä jo kovasti.

KoiPS toivottaa miesten edustusjoukkueelle antoisaa harjoituskauden jatkoa ja hyvää valmistautumista sarjapeleihin!