Ikiliikkujiin mahtuu lisää pelureita!

27.2.2019


Koivukylän Palloseuran erityisryhmän aktiivinen liikuntaharrastus on käynnissä nyt jo neljättä vuotta.

KoiPS:n erityisryhmä eli Ikiliikkujat perustettiin tammikuussa 2016. Toiminta on suunnattu kaikille jalkapallosta kiinnostuneille innokkaille lapsille ja nuorille, joilla on jokin vamma tai erityisen tuen tarve. Ikiliikkujalla ei tarvitse olla aiempaa urheilutaustaa tai futiskokemusta. Iloinen mieli ja innostus riittävät.

Erityisryhmä harjoittelee talvisin koulujen saleissa sekä kesäkaudella Havukosken erinomaisella tekonurmella. Tapahtumia on pääsääntöisesti kerran viikossa, minkä lisäksi pelataan silloin tällöin pelejä ja turnauksia, kuten lauantaina 9. maaliskuuta Tikkurilassa järjestettävä futsalturnaus. KoiPS:n erityisryhmävalmentajana aloitti viime elokuussa nuoriso-ohjaaja Jonna Köpilä.

  • Hän on innokas, sitoutunut ja niin lasten kuin vanhempien keskuudessa todella pidetty valmentaja. Ikiliikkujista paistaa aito innostus toimintaa kohtaan, seuran nuorisopäällikkö Niko Koskela sanoo.

KoiPS ei veloita erityisryhmätoiminnasta kuukausimaksuja. Kustannuksia tulee vain seuran kausimaksusta, jäsenmaksusta kerran vuodessa (100€), pelitapahtumista ja varusteista. Ikiliikkujien liikuntaharrastusta tukevat Vantaan kaupunki sekä Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry.

  • Matalan kynnyksen erityisryhmätoiminta on seurallemme todella tärkeää, sillä haluamme tarjota jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden harrastaa liikuntaa. Kaikki tytöt ja pojat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan, Koskela sanoo.

Yhteydenotot ja ilmoittautuminen: https://www.koips.fi/harrastetoiminta/ikiliikkujat-erityisryhma/

Lisätietoja VAU:n toiminnasta: https://www.vammaisurheilu.fi

Koivukylän Palloseura toivottaa koko erityisryhmälleen riemukasta futiskevättä ja kutsuu kaikki uudet Ikiliikkujat mukaan toimintaan!