Päiväkotien ja alakoulujen KoiPS-kevät taas käynnissä!

13.3.2019


Koivukylän Palloseuran järjestämät perinteiset Koulufutis- ja Päiväkotiturnaukset pelataan taas toukokuussa. Niihin valmistautuminen on jo alkanut.

Kaikki pelissä -turnaukset ovat tärkeä askel kohti KoiPS:n varsinaista joukkuetoimintaa. Seura odottaa niiden kautta nuorimpiin ikäluokkiinsa liittyvän uusia innokkaita tyttö- ja poikapelaajia, kuten edellisinä vuosina on säännöllisesti tapahtunutkin. Turnaukset pelataan keskiviikkona 8.5. (päiväkodit) ja torstaina 9.5. (koulut).

KoiPS:n työntekijät Niko Koskela, Simo Miettinen ja Tomi Immonen kiertävät nyt maaliskuusta toukokuun alkuun tasaisin väliajoin lähialueen kouluissa ja päiväkodeissa esittelemässä seuran toimintaa sekä lasten jalkapalloharrastusta ylipäätään. Jokaiseen vierailuun sisältyy lisäksi noin neljänkymmenen minuutin pituinen malliharjoitus.

  • Treenit järjestetään 10-12 lapsen kokoisille ryhmille. Vierailujen päätarkoituksena on luoda futiksesta ja seurastamme positiivista mielikuvaa, KoiPS:n nuorisopäällikkö Koskela sanoo.
  • 5-6-vuotiaille päiväkotilaisille sekä 1-2-luokkalaisille koululaisille suunnattu toiminta ikään kuin huipentuu toukokuun turnauksiin, joiden järjestelytehtävissä ja pelinohjaajina toimivat seuramme kesätyöntekijät. 

KoiPS toteuttaa päiväkotitoimintaansa yhteistyössä Stadiumin kanssa. Seura jakaa lapsille vierailujensa yhteydessä yhteensä kolmesataa jumppakassi-narureppua. Tätä kampanjaa voi kevään aikana seurata KoiPS:n sosiaalisessa mediassa.

Koivukylän Palloseura toivottaa toiminta-alueensa kaikille päiväkotilaisille ja koululaisille liikunnallista futiskevättä!