Juhlavuosi lähestyy!

27.5.2019


Tasaisesti kasvava ja kehittyvä KoiPS on ehtinyt jo varhaiseen keski-ikään. 1980 perustettu seura täyttää ensi vuonna kunnioitettavat neljäkymmentä vuotta.

KoiPS järjestää juhlavuotensa aikana monipuolista ohjelmaa, josta seura tiedottaa luonnollisesti myöhemmin lisää. Toiminnanjohtaja Vellu Koskela korostaa tasavuotissynttärien lähestyessä etenkin yhteisöllisyyden ja toimivan yhteistyön merkitystä.

  • Vaikka 40 vuotta ei kansainvälisesti ole jalkapalloseuran iäksi kovin korkea, on se silti tärkeä merkkipaalu kyläseuralle, joka on noussut ihmisten tietoisuuteen sekä pelillisin ansioin että vahvan seurakulttuurin kautta, Koskela sanoo.
  • 40 vuoden ikä tarkoittaa matkaa pienestä kortteliseurasta keskisuureksi jalkapalloyhteisöksi, jonka jokainen vuosi on ylä- ja alamäkineen ollut oma kasvutarinansa. Matkamme aikana on jokainen seurassa vaikuttanut ihminen antanut kehitykseen oman panoksensa. Vaikka tulevaisuus on edessäpäin, emme saa unohtaa historiaa.

KoiPS julkaisee 40-vuotisen taipaleensa kunniaksi myös juhlakirjan, jonka kirjoittaa urheilutoimittaja ja jalkapallovalmentaja Mitri Pakkanen. Teoksessa pääsevät ääneen niin nykyiset kuin entiset seuraihmiset, minkä lisäksi se käsittelee vuosikymmenittäin KoiPS:n kasvua ja kehitystä nykyisen kaltaisekseen yhteisöksi pääkaupunkilaisessa lähiöympäristössä.

Koivukylän Palloseura toivottaa juhlavuoden pikkuhiljaa lähestyessä koko jäsenistölleen antoisaa futiskesää 2019!