Leirikesä hyvässä vauhdissa

15.6.2019

Koivukylän Palloseuran vilkas leirikesä Havukoskella tarjoaa eri ikäisille lapsille monipuolista toimintaa.

Seuran ensimmäinen leiri tänä kesänä järjestettiin 3.-7. kesäkuuta, kun ohjelmassa oli KoiPS:n ja K-Citymarketin futisleiri. Viisipäiväiseen tapahtumaan osallistui yhteensä 67 innokasta lasta, joista suurin osa oli vuosina 2007-2011 syntyneitä tyttöjä ja poikia.

  • Olemme tyytyväisiä osallistujamäärään, vaikka mukaan olisi mahtunut lisääkin leiriläisiä. Kentällä oli oikein hyvä meininki. Löysimme niin kilpajoukkuepelaajille kuin harrastusta vasta aloitteleville lapsille ja jokaiselle siltä väliltä juuri sopivan tasoiset pienryhmät. Vietimme siis kaikille onnistuneen viikon, seuran nuorisopäällikkö Niko Koskela sanoo.
  • KoiPS sai tapahtumasta paljon hyvää palautetta. Elimme palkitsevia leiripäiviä ja teimme laadukkaita harjoituksia. Seuramme kesätyöntekijät olivat ohjaajina isossa roolissa ja ihan huipputasoa. 

 

KoiPS:n ja K-Citymarketin seuraava futisleiri järjestetään 5.-7. elokuuta. 70 euron hintaan sisältyvät tuttuun tapaan kaksi pelin- ja leikinomaista harjoitusta päivässä, kenttävuokra, ammattitaitoinen ohjaus sekä tuhti päivittäinen välipala. Lisäksi leirillä on tarjolla maalivahdeille tarkoitettua pelipaikkakohtaista valmennusta.

  • Toivomme tietysti taas isoa osallistujamäärää, joten tervetuloa mukaan! Koskela lisää.

11.-14. kesäkuuta järjestettiin KoiPS:ssa jo perinteeksi muodostunut Tehoryhmäleiri. Seuran tehoryhmätoiminta on suunnattu 2007-2010 syntyneille poika- ja tyttöpelaajille, jotka ovat motivoituneita harjoittelemaan ja kehittymään varsinaisen joukkuetoiminnan lisäksi.

 

Tehoryhmän valintakriteerejä ovat treenimotivaation lisäksi yleinen innokkuus, urheilullisuus, nykyiset jalkapallotaidot, kyky keskittyä ja oppia sekä sitoutuneisuus koko toimintaan. Nyt järjestetty leiri sujui seuran junioripäällikön Antti Raudoskosken mukaan erittäin hyvin.

  • Mukana oli yhteensä 32 poika- ja tyttöpelaajaa. Teimme ikäluokkakohtaisia ydinharjoitteita ja kävimme eri teemojen ja pelin eri vaiheiden kautta läpi pelaajakoulutusta. Saimme varmasti kaikki paljon arvokasta oppia, Raudoskoski sanoo.
  • Ohjaaja-työntekijämme Jesse Kokko kertoi pelaajille myös unen ja ravinnon merkityksestä. On hienoa, että eri ikäluokkien pelaajat pääsevät leireillä tutustumaan toisiinsa ja juttelemaan keskenään.

Koivukylän Palloseura kiittää kaikkia leiriläisiä makeista futispäivistä!