Miehet taas tositoimiin

24.7.2019


Koivukylän Palloseuran miesten edustusjoukkue palaa Kolmosen sarjatauolta pelikentille kohdatessaan perjantaina 26. heinäkuuta PuiU:n vieraissa. Joukkueiden välinen ensimmäinen ottelu päättyi huhtikuussa KoiPS:n 1-0-kotivoittoon.

Kun sarjakautta on nyt pelattu tasan puolet, KoiPS on Kolmosen kakkoslohkossa kahdeksantena kerättyään yhdestätoista ottelusta kaksitoista pistettä. Eroa putoamisviivaan on tällä hetkellä melko turvallisen oloiset kahdeksan pinnaa.

  •  Tavoitteeni ennen sarjan alkua oli, että meillä olisi puoliväliin mennessä viisitoista pistettä. Vaikka kausi on ollut aikamoista vuoristorataa, tilanteemme on silti ihan kohtalainen, päävalmentaja Timo Pärnänen sanoi sarjan avauspuoliskon päätyttyä.

 KoiPS:n paras maalintekijä on tähän mennessä ollut kahdeksan osumaa viimeistellyt Luukas Hakola. Määrä on yli puolet koko joukkueen tekemien maalien määrästä (14) ja oikeuttaa lohkon maalipörssin jaettuun neljänteen sijaan.

KoiPS on kehittynyt pelillisesti koko ajan kauden edetessä. Se on luonut hyvän määrän maalipaikkoja, mutta niin viimeistelyä kuin murtautumista on yhä parannettava. Joukkue on joka tapauksessa osoittanut taitotasonsa riittävän vähintään Kolmosen keskivaiheille.

  •  Meillä on vahva luotto säilymiseen, sillä kaikki on omissa käsissämme. Muutamat pelaajamme ovat kehittyneet selvästi viime kaudesta. Olemme jonkin verran käyttäneet myös A-junnuja, joiden pirteät ja ennakkoluulottomat otteet ovat ilahduttaneet. Odotan joukkueeltamme hyvää loppukautta, Pärnänen jatkoi.

 KoiPS pelaa sarjan jälkimmäisen puoliskon ensimmäisen kotiottelunsa keskiviikkona 31. heinäkuuta, jolloin vieraaksi saapuu lohkojohtaja PK-35. Kotijoukkue odottaa silloin Havukoskelle massiivista yleisömäärää, sillä luvassa on Kolmosen tasolle erittäin laadukasta jalkapalloa.

Koivukylän Palloseura toivottaa miesten edustusjoukkueelle menestystä tuleviin otteluihin sekä kaikki kannattajansa tervetulleiksi kotipeleihin ”Havikselle”!