Seurassa taas monipuolista toimintaa

7.8.2019


Elokuun alkupuolisko on ollut KoiPS:n joukkue- ja seuratoiminnassa tänäkin vuonna vilkasta aikaa.

Viime viikonloppuna, jolloin Old Boys vieraili Italiassa, seuran P04-kilpajoukkue pelasi Mikkelissä ikäluokkansa SM-turnauksen. KoiPS sijoittui alkulohkossaan kolmanneksi voitettuaan JIPPO-j:n sekä hävittyään HJK:lle ja TuNL/KaaPo YJ:lle.

Kai Pahlman -turnauksen sijoitusotteluissa vantaalaiset voittivat MP:n maalein 3-0 ja hävisivät FC Interille 1-3. KoiPS:n paras maalintekijä Mikkelissä oli neljä osumaa viimeistellyt Iiro Kärsämä.

Koivukylän Palloseuran ja K-Citymarketin perinteinen jalkapalloleiri järjestettiin Havukoskella 5.-7. elokuuta. Mukana oli parikymmentä innokasta lasta, joista melkein puolet tyttöjä.

  • Tämä oli taas kerran hyvä päätös kesälomalle, KoiPS:n nuorisopäällikkö Niko Koskela sanoo.
  • Saimme tehtyä sopivia ryhmäkokoja ja jokaiselle oman tasoisia harjoituksia, jotka sisälsivät paljon maalintekoa, pienpelejä ja taitavuusrasteja. On ilahduttavaa, että mukana oli useita tyttöjäkin.

KoiPS:n kesäleireistä kesäkuussa on perinteisesti enemmän osallistujia kuin elokuussa. Koskela haluaa erityisesti kehua seuran nuoria kesätyöntekijöitä, jotka ovat hoitaneet hommansa todella kiitettävästi.

  • He olivat leireillä aivan huippuohjaajia. Heidän joukossaan on useita potentiaalisia tulevia valmentajia.

KoiPS kiittää kaikkia leiriläisiä aktiivisuudesta ja toivottaa heille kaikille hyvää kouluvuotta!