Tervetuloa Kalle!

2.9.2019


Koivukylän Palloseuran uutena nappulapäällikkönä on syyskuun alussa aloittanut Kalle Kähkönen, joka siirtyi Itä-Vantaalle helsinkiläisestä Käpylän Pallosta.

KoiPS on Kähköselle tuttu ympäristö, sillä hän aloitti seurassa aikoinaan sekä pelaamisen että valmentamisen. Nappulapäällikön vastuualueeseen kuuluvat nuorimmat poika- ja tyttöikäluokat sekä kerhotoiminta. Toimenkuva tarkentuu vielä lähiaikoina.

  • KoiPS on minulle kasvattajaseurana tuttu ja rakas ympäristö, mikä vaikutti ratkaisuuni aika paljon. Seura on kehittynyt merkittävästi omista pelaaja-ajoistani. Oma kenttä ja toimisto Havukoskella ovat tärkeitä asioita, Kalle sanoo.
  • Odotan seuran työntekijänä, että mahdollisimman iso määrä lähialueen lapsia liittyisi mukaan toimintaamme. Pyrin järjestämään heille laadukkaita futistapahtumia ja sytyttämään heissä kipinän jalkapalloa kohtaan.

10. syyskuuta eli ensi viikon tiistaina 37 vuotta täyttävä Kähkönen toimi KäPassa pari vuotta osa-aikaisena vastaavassa työssä kuin nyt päätoimisena KoiPS:ssa. Hän on valmentanut lisäksi HIFK:ssa.

  • Viihdyin KäPassa ja olen seuralle kiitollinen, että sain mahdollisuuden siirtyä täyspäiväiseen työhön. Paluusta kasvattajaseuraani on tietysti tullut hyvät fiilikset.

Koivukylän Palloseura on muutenkin vahvistanut työntekijätiimiään. Useille koipsilaisille tuttu Severi Vartti, joka toimi seurassa aiemmin tuntitöissä, aloitti elokuussa tehtävänsä oppisopimuspohjalta. Tämän lisäksi hän pelaa maalivahtina KoiPS:n miesten edustusjoukkueessa.

Seura toivottaa Kallen lämpimästi tervetulleeksi sinivalkoiseen futisperheeseen sekä Severille erinomaista jatkoa tehtäviin juniorifutiksen parissa!