Liikunta- ja iltapäiväkerhoissa viihdytään!

15.11.2019


KoiPS ei ole ainoastaan perinteistä joukkuetoimintaa tarjoava jalkapalloseura, vaan toimii lisäksi aktiivisessa yhteistyössä lähialueen koulujen kanssa.

Seuralle on erittäin tärkeää, että se voi olla mukana järjestämässä säännöllistä liikunta- ja iltapäiväkerhotoimintaa niin ala- kuin yläasteikäisille koululaisille. KoiPS:n yhteistyökouluja on yhteensä neljä, jotka sijaitsevat Koivukylässä, Havukoskella, Rekolanmäessä ja Kytöpuistossa.

Osa toiminnasta on Vantaan kaupungin rahoittamaa, joten KoiPS:n rooli on tässä tapauksessa palveluntuottaja. Kerhot ovat enimmäkseen jalkapallopainotteisia, mutta kyse on samalla matalan kynnyksen liikunnasta.

  • On hienoa, että Vantaa on alkanut pitää lasten ja nuorten liikuttamista entistä suuremmassa arvossa. Meille seurana on puolestaan tärkeää toimia sekä kaupungin että koulujen hyvänä yhteistyökumppanina lasten ja nuorten hyväksi, KoiPS:n toiminnanjohtaja Vellu Koskela sanoo.

Liikunta- ja iltapäiväkerhot voivat merkittävän kansanterveydellisen ja yhteiskunnallisen roolinsa lisäksi innostaa lapsia ja nuoria liittymään urheiluseuratoimintaan. KoiPS pyrkii paitsi kannustamaan tyttöjä ja poikia liikkumaan ylipäätään, myös tarjoamaan heille harrastuksen, jonka positiiviset vaikutukset saattavat parhaassa tapauksessa kestää koko eliniän.

Koivukylän Palloseura on monipuolinen, kokenut ja arvostettu harrastetoiminnan järjestäjä, jonka tärkeimpiin arvoihin kuuluu tarjota pelaajakehityksen ja perinteisen joukkuetoiminnan lisäksi ”jokaiselle jotakin vauvasta vaariin”. KoiPS:n harrasteliikunnasta lisää: https://www.koips.fi/harrastetoiminta/

 

TERVETULOA MUKAAN!