Miehillä hyvät lähtökohdat uuteen kauteen

29.11.2019


Koivukylän Palloseuran miesten edustusjoukkue on aloittanut harjoittelun ja muut valmistelut kautta 2020 varten.

Vuosi sitten Kolmoseen noussut KoiPS sijoittui lokakuussa päättyneessä sarjassa kahdeksanneksi. Päätavoite eli säilyminen toteutui ilman suuria vaikeuksia, sillä eroa putoamisviivaan jäi lopulta viisi pistettä. Nousijaseuran suoritus oli kahdentoista joukkueen sarjassa varsin tyydyttävä, mutta parannettavaakin jäi.

  • Osoitimme olevamme kaikkia vastaan uskottava ja varteenotettava joukkue, mikä oli tärkein viesti ulospäin. Pääasia oli, että onnistuimme vakiinnuttamaan asemamme Kolmosessa, joukkueenjohtajana toiminut Joni Karjalainen sanoi kauden päätyttyä.

KoiPS:n päävalmentajina ovat Timo Pärnäsen kaksivuotisjakson jälkeen aloittaneet Cihan Gökcil (pian UEFA A) ja Umid Dibachy (UEFA B). Apuvalmentajina toimivat Ümit Menekse ja Marko Koskela. Maalivahtivalmennuksesta vastaa tuttuun tapaan Niko Koskela. Karjalaisen on joukkueenjohtajana korvannut Teppo Pietarinen.

Miesten edustusjoukkue tekee tiivistä yhteistyötä seuran A- ja B-juniorien kanssa. Tarkoituksena on, ettei vanhimpien poikaikäluokkien motivoituneiden pelaajien kynnys siirtyä miesten tasolle ole liian korkea.

  • Tavoitteenamme on muokata joukkueen ikärakennetta aiempaa nuorempaan suuntaan. Haluamme tarjota junioreille lisää reiluja mahdollisuuksia nousta aikuisten tasolle, KoiPS:n U14-20 -ikäluokkien valmennuspäällikkö sekä miesten taustatehtävissä toimiva Antti Raudoskoski sanoo.
  • Alamme nyt pikkuhiljaa tehdä pelaajasopimuksia. Laadimme ja käsittelemme ne tapauskohtaisesti. On odotettavaa, että iso osa miespelaajista liittyy harjoitusrinkiin tammikuun puolella. Kaikki uudet motivoituneet pelaajat ovat ilman muuta tervetulleita treeneihin.

Yhteydenotot: antti.raudoskoski [at] koips.fi tai +358 44 7679507. Cihan Gökcil +358 45 6691111. Umid Dibachy +358 46 9357541.

Koivukylän Palloseura toivottaa miesten edustusjoukkueelle erinomaista valmistautumista kauteen 2020!