Tervetuloa kesäleireille!

11.2.2020


Kuva isommaksi klikkaamalla
Kuva isommaksi klikkaamalla

Koivukylän Palloseura ja K-Citymarket järjestävät perinteiset kesäleirinsä tänäkin vuonna taas kesä- ja elokuussa. Suosittuihin tapahtumiin voi jo ilmoittautua mukaan!

Leirit on suunnattu kaikille vuosina 2006-2014 syntyneille liikunnasta ja jalkapallosta kiinnostuneille lapsille. Havukosken urheilupuiston (Koivukylänväylä 32, 01360 Vantaa) erinomainen tekonurmikenttä tarjoaa tapahtumille ihanteelliset olosuhteet.

Kesäkuun leiri (100€) järjestetään 1.-5.6. eli heti koululaisten loman alettua. Toinen leiri (65€) on ohjelmassa juuri ennen seuraavan lukuvuoden alkua 10.-12. elokuuta. Tapahtumat ovat mainio tapa viettää hauskoja ja liikunnallisia kesälomapäiviä.

Hinnat sisältävät kaksi harjoitusta päivässä, kenttävuokran, tuhdin päivittäisen välipalan, KoiPS:n ammattitaitoisten valmentajien ohjauksen ja paljon iloista yhdessäoloa. Mukaan voi ilmoittautua, vaikka lapsella ei olisi aiempaa futistaustaa tai kokemusta urheiluseuratoiminnasta.

Leireillä harjoitellaan leikin- ja pelinomaisesti jalkapallon perusasioita ja yleisliikunnallisia taitoja. Maalivahdeille on tarjolla pelipaikkakohtaista valmennusta. Treenien lähtökohtana on, että jokainen leiriläinen voi osallistua oman tasoiseensa toimintaan sopivan kokoisessa ryhmässä.

KoiPS:n ja K-Citymarketin futisleirit ovat vuodesta toiseen saaneet paljon hyvää palautetta. Ne ovat tärkeä osa liikunnan riemua korostavaa arvomaailmaamme ja voivat madaltaa kynnystä liittyä mukaan seuran varsinaiseen joukkuetoimintaan.

Yhteydenotot ja ilmoittautuminen: https://www.koips.fi/harrastetoiminta/futisleirit/

TAVATAAN HAVUKOSKELLA!