Nappulapäällikkö: ”Olemme täynnä intoa!

27.5.2020


Eri seurojen junioripelaajat elävät touko-kesäkuun vaihteessa jännittäviä aikoja, kun koulujen lukuvuosi on päättymässä, kesäloma alkamassa ja futiksen joukkueharjoittelu taas jatkumassa.

Koivukylän Palloseura julkaisi aiemmin tällä viikolla Suomen Palloliiton virallisen treeniohjeistuksen, joka on voimassa kesäkuun alusta toistaiseksi eteenpäin: 

  • Omalla kentällämme on hyvät olot ja riittävästi tilaa, joten ohjeistusta ei ole liian vaikea noudattaa. Pystymme lisäksi apuvalmentajien ansiosta pitämään ryhmät sopivan pieninä, KoiPS:n nuorimpien tyttö- ja poikaikäluokkien toiminnasta vastaava Kalle Kähkönen vakuuttaa.
  • Kun harjoittelu on hyvin organisoitua, se pysyy myös turvallisena. Toimimme koko ajan tietysti terveys edellä.

Seuran pelaajat saavat Kallelta paljon kiitosta aktiivisuudestaan kevään poikkeusaikana. Heitä on kannustettu omatoimiseen harjoitteluun ja monipuoliseen liikuntaan, joten tauko joukkuetreeneistä ei ole noussut ylivoimaiseksi esteeksi.

  • Yleinen liikunnallisuus on todella tärkeää. Valmentajan mieltä lämmittää, että nuorimpienkin ikäluokkien pelaajat ovat tehneet ja lähettäneet omia treenivideoitaan. Aktiivisuus ja monipuolisuus ovat normaaliaikoinakin lasten liikunnan perusta.

Kähkönen sanoo KoiPS:n kaikkien joukkueiden aloittavan joukkueharjoittelun kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Hän ei kanna turhaa huolta terveysriskeistä, vaan on pelaajien tavoin pikemminkin täynnä intoa.

  • Me kaikki olemme odottaneet kovasti, että pääsisimme taas kentille, joten nyt on tosi hyvät fiilikset. Aistin tämän lasten vanhemmistakin, joiden kanssa olemme pitäneet yhteyttä. Positiivisia viestejä on tullut iso määrä.

Pelaajien arvostus joukkue- ja seuratoimintaa kohtaan saattaa pitkän tauon jälkeen nousta entisestään. Nappulapäällikkö korostaa vielä, että heidän aktiivisuutensa on erikoisen kevään aikana ollut todella kiva havaita.

  • Intoa on nyt lisännyt, että myös Helsinki Cup pystytään järjestämään. Turnaus on useille lapsille, nuorille ja koko perheille kesän kohokohtia.

Koivukylän Palloseura haluaa vielä muistuttaa, että kesä on mainiota aikaa aloittaa uusi ja mielekäs liikuntaharrastus. Seura ottaa joukkueisiinsa erittäin mielellään lisää innokkaita tyttöjä ja poikia.

Koivukylän Palloseura kiittää Kallea kommenteista ja toivottaa kaikille joukkueilleen turvallista treenikesää!