Leirillä iloisia ilmeitä!

10.6.2020


Koivukylän Palloseuran ja K-Citymarketin futisleiri on pystytty järjestämään sittenkin jo kesäkuussa. Se oli aiemman suunnitelman mukaan tarkoitus siirtää koronaviruksen takia elokuun alkuun.

Havukosken urheilupuistossa järjestettävällä leirillä on osallistujia yleisten sääntöjen ja suositusten sallima maksimimäärä eli 43 lasta ja seitsemän ohjaajaa. Tämä on parikymmentä leiriläistä vähemmän kuin olisi yleensä normaalioloissa. Kun toukokuussa oli selvinnyt, että tapahtuma voidaankin pitää jo kesäkuussa, se täyttyi ilmoittautuneista pikavauhtia.

  • Olemme seurassa tosi iloisia, että saimme leirin pystyyn. Osallistujat tuntuvat olevan nyt tavallistakin innokkaampia, KoiPS:n U10-13 -ikäluokkien valmennuspäällikkö Niko Koskela sanoo.
  • Samalla silti harmittaa, ettei lapsia voitu ottaa mukaan nykyistä suurempaa määrää, jota on aivan poikkeuksellisesti jouduttu nyt rajoittamaan. Toivottavasti tämä jää ainoaksi tällaiseksi kerraksi.

Leirillä on mukana lapsia seuran varsinaisen joukkuetoiminnan ulkopuoleltakin. KoiPS:ssa toivotaan, että hyvät kokemukset tästä kesätapahtumasta kannustaisivat heitä myöhemmin liittymään seuraan. Koskela korostaa leirillä toimittavan koronaviruksen kannalta mahdollisimman vastuullisesti ja turvallisesti Palloliiton suositusten mukaan.

KoiPS:n ja K-Citymarketin futisleirin ohjaajista neljä on seuran nuoria kesätyöntekijöitä sekä joko nykyisiä tai entisiä pelaajia. Heistä Eetu Heikurinen, 18, pelaa A-junioreissa ja harjoittelee miesten edustusjoukkueessa.

  • Olen tehnyt KoiPS:ssa näitä vastaavia kesätöitä lasten kanssa jo muutaman vuoden ajan. Osallistuin lisäksi seuran järjestämään Nuorten Valmentajien Koulutukseen (NVK). On kiva olla nyt mukana tarjoamassa lapsille samoja mahdollisuuksia kuin mitä itselleni annettiin jo vuosia sitten, Eetu sanoo.
  • Leiriläiset ovat tosi innoissaan, kun pääsevät pitkästä aikaa pelaamaan ja nauttimaan ulkoilmasta. On hienoa, että tämä tapahtuma pystytään sittenkin järjestämään.

Koivukylän Palloseuran ja K-Citymarketin seuraavat futisleirit ovat ohjelmassa elokuussa 3.-7.8. sekä lokakuussa 12.-14.10. Lisätietoja: https://www.koips.fi/harrastetoiminta/futisleirit/

KoiPS kiittää kesäleiriläisiä aktiivisuudesta sekä toivottaa kaikki 2006-2014 syntyneet innokkaat tytöt ja pojat lämpimästi tervetulleiksi kuluvan vuoden seuraaviin tapahtumiinsa!