Miesten kotiavaus lauantaina 27.6.

23.6.2020


Koivukylän Palloseura toivottaa kaikki kannattajansa tervetulleiksi Havukoskelle, kun miesten edustusjoukkue pelaa lauantaina 27. kesäkuuta Kolmosen sarjakauden ensimmäisen kotiottelunsa!

KoiPS kärsi viime viikolla sarja-avauksessaan 1-5-vierastappion paikallisvastustaja VJS:lle. Lauantaina vieraaksi Havukoskelle saapuva SAPA/3 puolestaan haki 2-0-voiton Nastolan Nopsasta.

  • Joukkueessamme on ollut jonkin verran loukkaantumisia, joten meidän on tällä viikolla selvitettävä avainpelaajiemme kunto. Muutama heistä puuttui viime pelistä. On tietysti hyvä, että nuoretkin saavat peliaikaa, KoiPS:n toinen vastuuvalmentaja Umid Dibachy sanoo.
     
  • VJS-ottelu ei ollut meiltä pelillisesti huono, mutta turhat virheet on nyt karsittava pois. Hyvä keskittyminen on aivan oleellista. Kentällä on oltava koko ajan hereillä. Jos tämä toimii, mutta vastustaja on meitä parempi, sitten ei voi mitään.

Eteläisen alueen Kolmonen pelataan kaudella 2020 poikkeuksellisesti kahdessa kahdeksantoista joukkueen lohkossa, joiden voittajat ja parempi lohkokakkonen etenevät nousukarsintaan. Sijoille 16-18 sijoittuvat joukkueet putoavat Neloseen.

  • Lauantaina on ehdottomasti otettava kolme pistettä. Meidän on puolustettava aiempaa yhtenäisemmin, minkä luotan toteutuvan hyvän harjoittelun kautta. On tärkeää pysyä tiiviinä pelin alusta loppuun, Dibachy painottaa.

KoiPS pyrkii lähtökohtaisesti avaamaan peliä maltillisesti, etenemään alhaalta saakka pallo maassa ja luomaan alueellisia ylivoimia esimerkiksi laitakaistoille. Dibachy korostaa muun muassa laitapakkien nousujen, keskikentän tasapainon, tiettyjen paikanvaihtojen ja ylipäätään toimivan yhteistyön merkitystä.

  • Puolustusvaiheessa on tärkeää valita oikeat prässihetket ja -korkeudet. Vastustajan huono syöttö on esimerkkitilanne, jolloin kannattaa luoda painetta ja yrittää pallonriistoa.

Kolmosen kakkoslohkon ottelu KoiPS-SAPA/3 alkaa Havukoskella lauantaina 27.6. kello 13:00. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon!