Miehet tukevasti keskikastissa

6.8.2020


Kun Koivukylän Palloseura on pelannut poikkeuskautta 2020 miesten Kolmosessa nyt kahdeksan ottelun verran, joukkue on sijoittunut sarjan keskivaiheille melko turvallisen välimatkan päähän putoamisviivasta.

KoiPS kohtasi keskiviikkona 5. elokuuta lohkonsa kahdeksannen kierroksen ensimmäisessä ottelussa Jokelan Kisan kotikentällään Havukoskella. Isännät olivat tauolla 0-1-tappiolla, mutta nousivat toisen puoliajan alussa johtoon kapteeni Simo Miettisen sekä Miika Lindqvistin onnistuttua maalinteossa.

Kotivoitto jäi silti haaveeksi, sillä JoKi tasoitti pelin vain pari minuuttia 2-1-osuman jälkeen. Koska lisämaaleja ei nähty, ottelu päättyi 2-2-tasapeliin, joka on kuluvalla sarjakaudella KoiPS:n ensimmäinen pistejako. Joukkueen tilillä on lisäksi kolme voittoa ja neljä tappiota eli yhteensä kymmenen pistettä.

KoiPS:n selvästi suurin pelillinen ongelma on oman maalin suojelu. Joukkue on päästänyt tähän mennessä peräti 25 maalia, mikä tekee ottelukohtaiseksi keskiarvoksi 3,2. Tehtyjä osumia on nyt kuusitoista eli tasan kaksi per peli. Jos ja kun joukkue aikoo pitää putoamisviivan turvallisesti takanaan, maalieroa on kyettävä huomattavasti parantamaan.

KoiPS pelaa seuraavan sarjaottelunsa perjantaina 14. elokuuta, jolloin se kohtaa PKKU/2:n Tuusulassa. Joukkue palaa kotikentälleen Havukoskelle jo keskiviikkona 19.8. saadessaan vastaansa FC Kuusysin.

Kahdeksantoista joukkueen lohkon voittaja nousee Kakkoseen, toiseksi sijoittunut karsii noususta, kun taas sijoille 16-18 jääneet putoavat Neloseen. Sarjan viimeinen kierros pelataan perjantaina 9. lokakuuta.

Koivukylän Palloseura toivottaa miesten edustusjoukkueelle menestystä tuleviin koitoksiin sekä kaikki kannattajansa lämpimästi tervetulleiksi kannustamaan KoiPS voittoihin!