Tervetuloa syksyn futisleirille!

28.8.2020


Koivukylän Palloseuran ja K-Citymarketin perinteinen lokakuun futisleiri järjestetään koululaisten syyslomaviikolla 12.-14.10. Havukosken urheilupuistossa. Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan!

Kolmepäiväiselle leirille ovat tervetulleita kaikki vuosina 2006-2014 syntyneet liikunnasta ja jalkapallosta kiinnostuneet lapset. Yhden päivän ohjelma (klo 9:30-14:00) sisältää kaksi harjoitusta, tuhdin välipalan ja paljon hauskaa yhdessäoloa. Maalivahdeille on tarjolla omaa pelipaikkakohtaista valmennusta.

Leiri on erinomainen tapa viettää liikunnallisia syyslomapäiviä huippuolosuhteissa KoiPS:n ammattitaitoisten valmentajien ohjauksessa. Mukaan voi ilmoittautua, vaikka lapsella ei olisi aiempaa futistaustaa tai kokemusta seuratoiminnasta.

Leirillä harjoitellaan jalkapalloa ja yleisliikunnallisia perustaitoja leikinomaisesti motivoivassa ilmapiirissä ja turvallisessa toimintaympäristössä. KoiPS toivoo, että mahdollisimman moni leiriläinen kiinnostuisi tapahtuman kautta seuran varsinaisesta joukkuetoiminnasta, johon kaikki halukkaat otetaan ilomielin mukaan.

Koivukylän Palloseuran ja K-Citymarketin futisleirin hinta on 65€ ja sisältää kuusi harjoitusta Havukosken loistavalla jalkapallonurmella, kolme päivittäistä välipalaa, KoiPS:n ammattivalmentajien huolellisen suunnittelutyön ja innostavan ohjauksen sekä urheilupuiston kenttävuokran.

Lisätietoja: Niko Koskela, puh. 044 766 5811 tai niko.koskela@koips.fi

Ilmoittautuminen: https://www.koips.fi/harrastetoiminta/futisleirit/

TERVETULOA MUKAAN!