Kerhokausi taas käynnissä!

10.9.2020


Koivukylän Palloseuran Taapero-, Tenava- ja Palloilukerhon kausi 2020-2021 on alkanut. Vielä mahtuu mukaan, joten tervetuloa liikkumaan mielekkäässä ympäristössä!

1-2-vuotiaiden Taaperokerhossa ja 3-4-vuotiaiden Tenavakerhossa lapset harrastavat monipuolista liikuntaa yhdessä vanhempiensa kanssa. Kerhoissa tehdään muun muassa temppuratoja ja opetellaan liikunnallisia perustaitoja. Apuna käytetään pallon lisäksi muitakin välineitä.

Taapero- ja Tenavakerhossa opitaan kaikille liikunta- ja urheilumuodoille hyödyllisiä uusia taitoja, kuten kehonhallintaa ja ryhmätoimintaa, koetaan oivaltamisen iloa sekä onnistumisen elämyksiä. KoiPS:n ammattitaitoiset ohjaajat huomioivat luonnollisesti lapsen iän ja kehitysvaiheen.

Koska vanhemmat osallistuvat lastensa kanssa aktiivisesti itse käytännön toimintaan, Taapero- ja Tenavakerho tarjoavat kokonaisille perheille hauskan ja motivoivan harrastusympäristön. Äitien ja isien tehtävänä on toimia samalla malliesimerkkeinä sekä innostaa lapsiaan liikkumaan.

3-5-vuotiaille suunnatussa Palloilukerhossa leikitään ja pelataan monipuolisesti ohjaajien kanssa. Jokainen kerhokerta sisältää vähintään yhden pallopelin tai -leikin. Lapsi oppii tätä kautta pallopelien perustaitojen lisäksi kehonhallintaa, koordinaatiota sekä muita perusliikunnallisia asioita.

Koivukylän Palloseuran kaikki kerhot kokoontuvat kerran viikossa Havukosken koululla. Niiden syyskausi jatkuu joulukuun puolivälin tienoille, ja kevätkausi alkaa tammikuussa. Aikataulut, lukujärjestys, maksut, yhteydenotot, ilmoittautuminen ja muut lisätiedot löytyvät seuraavien linkkien kautta.

Taaperokerho: https://www.koips.fi/harrastetoiminta/taaperokerho/

Tenavakerho ja Palloilukerho: https://www.koips.fi/harrastetoiminta/tenavakerho-ja-palloilukerho/

Kerhotoiminta on keskeinen osa KoiPS:n arvomaailmaa, jonka perusajatuksena on pitää hauskan ja monipuolisen liikuntaharrastuksen ovat kaikille avoinna. Kerhot voivat samalla toimia hyvänä ensiaskeleena kohti seuran varsinaista joukkuetoimintaa.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!