Miehet sarjakauden loppusuoralla

16.9.2020


KoiPS:n lähestyessä 40-vuotissyntymäpäiväänsä (28.9.2020) seuran miesten edustusjoukkue jatkaa tiukkaa pistejahtiaan Kolmosen B-lohkossa.

Kun kautta on pelaamatta neljä kierrosta, KoiPS on kahdeksantoista joukkueen sarjassa kolmantenatoista seitsemän pistettä putoamisviivan yläpuolella. Päätavoite eli turvallinen säilyminen on siis täysin joukkueen omissa käsissä.

KoiPS on tähän mennessä voittanut viidesti, pelannut kerran tasan ja kärsinyt seitsemän tappiota, joten tilillä on kuusitoista pinnaa. Joukkue on hävinnyt nyt kahdesti peräkkäin, kun taas edellinen voitto on yli kolmen viikon takaa elokuun puolelta.

Seuraava mahdollisuus kartuttaa pistetiliä on tulevana lauantaina eli 19. syyskuuta, kun vieraaksi Havukoskelle saapuu RiPS. Vantaalaisten kauden viimeistä edellinen kotipeli on kummallekin joukkueelle erittäin tärkeä ottelu KoiPS:n ollessa tällä hetkellä kuusi pistettä vastustajansa yläpuolella.

Pelillisesti KoiPS:n suurimmat ongelmat ovat koko kauden ajan liittyneet puolustamiseen ja oman maalin suojeluun. Joukkue on päästänyt osumia koko lohkossaan kolmanneksi eniten (39). Toisaalta oma viimeistely toimii, mistä kertovat 31 tehtyä maalia. Määrä on isompi kuin peräti seitsemällä KoiPS:n yläpuolelle sijoittuneella joukkueella.

KoiPS kohtaa lauantain RiPS-pelin jälkeen 25.9. Ponnistajat vieraissa, 3.10. viimeisessä kotiottelussaan sarjaa nyt johtavan FC Futuran sekä 9.10. sarjan päätöskierroksella FC Kontun vieraskentällä. Varmaan säilymiseen riittää muutama lisäpiste.

Koivukylän Palloseura toivottaa miesten edustusjoukkueelle erinomaista loppukautta sekä kannattajansa lämpimäsi tervetulleiksi kahteen jäljellä olevaan kotipeliin!