Maalivahdeille laatuvalmennusta!

9.10.2020


Nyt samalla kun KoiPS:n eri ikäluokkiin kootaan kauden 2021 joukkueita, seura haluaa muistuttaa, että ovet ovat totta kai avoinna kaikille innokkaille maalivahdeille!

KoiPS tarjoaa säännöllistä maalivahtivalmennusta 9-vuotiaille ja tätä vanhemmille tytöille ja pojille. Pelipaikkakohtaista harjoittelua järjestetään ensimmäisenä vuonna kerran viikossa sekä tämän jälkeen 8v8-ikäluokissa kahdesti viikossa.

Valmennus toteutetaan niin joukkuetreeneissä, maalivahtien omissa pienryhmäharjoituksissa kuin seuran tehoryhmässä. 11v11-ikäluokissa veskarit harjoittelevat tiiviisti joukkueidensa mukana.

  • Kaiken lähtökohtana on pelaajien oma halu kehittyä. Tavoitteenamme on valmentaa motivoituneita maalivahteja, jotka haluavat mennä pelaajina eteenpäin, KoiPS:n maalivahtivalmennusta koordinoiva Niko Koskela painottaa.
     
  • Itse vastaan lähinnä C-ikäluokasta ylöspäin, kun taas toinen veskarikoutsimme Severi Vartti suuntautuu 13-vuotiaista alaspäin. Teemme toki tiivistä yhteistyötä ja tarvittaessa tuuraamme toisiamme.

KoiPS:n maalivahtiharjoittelun pääsisältöjä ovat mm. perustorjunnat, muut tekniset suoritukset ja jalalla pelaaminen. Mitä vanhempi ikäluokka on kyseessä, sitä enemmän keskitytään taktisiin asioihin, joukkuepelaamiseen ja pelaajien väliseen yhteistyöhön.

  • Myös yleinen urheilullisuus, yleisliikunnalliset taidot ja ylipäätään fysiikka, kuten nopeus ja ketteryys ovat tärkeässä asemassa. Mitä paremmin nämä asiat ovat kunnossa, sitä helpompi on pelata maalivahtina, Koskela jatkaa.
  • Haluan vielä korostaa, että meillä on erinomaisia kokemuksia tyttöjen ja poikien yhteisharjoituksista. Osuvasta esimerkistä käy Sonja Ferm, joka on edennyt seurastamme aina maajoukkuetasolle saakka. KoiPS on kaikin puolin hyvä ympäristö kehittyä!

Koivukylän Palloseura järjestää syksyn aikana eri ikäluokille avoimia harjoituksia, mutta Koskela muistuttaa, että innokkaat ja motivoituneet uudet pelaajat voivat osallistua joukkueiden muihinkin treeneihin. Tämä koskee sekä maalivahteja että kenttäpelaajia.

Lisätietoja: niko.koskela@koips.fi tai puh. 0447665811.

TERVETULOA MUKAAN!