KoiPS kutsuu Sinut mukaan futaamaan!

30.10.2020


Kun juniorifutiskausi 2020 on nyt takana, Koivukylän Palloseura muistuttaa oviensa olevan avoinna kaikille uusille innokkaille pelaajille.

Tänä syksynä neljäkymmentä vuotta täyttänyt KoiPS on koko ajan kasvava ja kehittyvä jalkapalloseura, joka tarjoaa junioripelaajilleen niin kilpa-, haaste- kuin harrastetason monipuolista toimintaa. Eri ikäluokkien joukkueisiin otetaan mielellään mukaan uusia tyttöjä ja poikia.

  • Valmennuslinjamme ja pyrkimys jalkauttaa sitä joukkueisiin ovat auttaneet kehitystämme. Positiiviselle puolelle kuuluvat lisäksi oman kenttämme tarjoamat mahdollisuudet, KoiPS:n toiminnanjohtaja Vellu Koskela alleviivaa seuran 40-vuotisjuhlakirjassa.
  • Näen, että kaikille on pystyttävä tasapuolisesti järjestämään joko kilpa- tai harrastetoimintaa, jotka ovat keskenään ihan yhtä hyväksyttäviä, seuran puheenjohtaja Pasi Lod puolestaan linjaa juhlakirjassa.

Joukkueiden ohjauksesta ja valmennuksesta vastaavat koulutetut jalkapallovalmentajat, jotka pyrkivät edelleen kehittämään jatkuvasti itseään. Havukosken urheilupuisto sekä Itä-Vantaan sisäliikuntatilat tarjoavat eri ikäluokille erinomaisen harjoitteluympäristön.

KoiPS tarjoaa varsinaisen joukkuetoiminnan lisäksi myös mahdollisuuden ilmoittautua perheiden liikuntaharrastusta tukeviin kerhoihin. Seuran Taapero-, Tenava- ja Palloilukerhojen toimintaan voi tutustua näissä osoitteissa:

https://www.koips.fi/harrastetoiminta/taaperokerho/

https://www.koips.fi/harrastetoiminta/tenavakerho-ja-palloilukerho/

Lämpimästi tervetuloa mukaan Koivukylän Palloseuran iloiseen futisperheeseen!