Kesäleireillä futiksen riemua! Tämä viikko aikaa ilmoittautua kesäkuun leirille! Elokuun leireillä myös tilaa!

16.5.2017


Koivukylän Palloseura järjestää kesä- ja elokuussa Citymarketin tukemat futis- ja maalivahtileirit, jotka ovat tänä vuonna suunnattu vuosina 2003-2011 (mv-leiri 2004-2011) syntyneille tytöille ja pojille.

Kesäkuun futisleiri on ohjelmassa heti koululaisten kesäloman alettua eli 5.-9.6. Viisipäiväisen leirin hinta on 110 euroa. Elokuun leiri järjestetään ennen koulujen syyslukukauden alkua 7.-9.8. Kolmepäiväinen leiri maksaa 75 euroa. Maalivahtileiri pidetään perjantaina 4. elokuuta ja on hinnaltaan 25 euroa.

Kaikki kolme leiriä järjestetään Havukosken urheilupuistossa (Koivukylänväylä 32, 01360 Vantaa) eli KoiPS:n Kotitekiksellä päivittäin kello 9:00-14:30. Hinnat sisältävät kaksi harjoitusta päivässä, kenttävuorot sekä runsaan päivittäisen välipalan. Harjoitusten sisällöstä ja ohjauksesta vastaavat seuran ammattivalmentajat ja maalivahtivastaava.

  • Leirit tarjoavat mukavan ja turvallisen ympäristön harrastaa liikuntaa ja harjoitella futista. Treeneissä pyritään oppimaan uutta, mutta leikinomaisesti. Leirit sopivat mainiosti myös tavoitteellisille pelaajille. Ryhmät muodostetaan siten, että jokainen saa harjoitella oman tasoisessaan ympäristössä, tapahtumien suunnitteluvastaava Niko Koskela sanoo.
  • Esimerkiksi kesäkuun leirin osallistujamäärät ovat kasvaneet vuosi vuodelta. Kolme vuotta sitten paikalla oli noin viisikymmentä ja viime vuonna jo yli kahdeksankymmentä pelaajaa, mikä on osoitus laadukkaasta toiminnastamme.  

Leirit toimivat Koskelan mukaan eräänlaisena näyteikkunana varsinaisen joukkuetoiminnan kannalta. Lukuisat lapset ovat juuri leiritoiminnan kautta liittyneet seuraan vakituisesti. Tapahtumat ovat mielekäs tapa viettää kesälomapäiviä rakkaan harrastuksen ja hienon pelin parissa. Leiriläiset tutustuvat toisiinsa, oppivat toimimaan ryhmässä ja omaksuvat lisää sosiaalisia taitoja.

  • Myös maalivahtileiri on suunnattu sekä kokeneille että aloittaville pelaajille. Se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden harjoitella eri veskaritekniikoita oman taitotason mukaan, KoiPS:n maalivahtivastaavana työskentelevä Koskela jatkaa.

Leirien ohjaajina toimii KoiPS:n ammattivalmentajien lisäksi junioripelaajia, jotka ovat samalla seuran kesätyöntekijöitä. Aiheesta lisää osoitteessa: http://www.koips.fi/?x118281=507857

Koivukylän Palloseuran järjestämistä futis- ja maalivahtileireistä lisätietoja: niko.koskela [at] koips.fi tai puh. 044 766 5811. Ilmoittautuminen onnistuu kätevästi tämän linkin kautta: http://www.koips.fi/ohjaustoiminta/futisleirit/

KoiPS toivottaa kaikki 2003-2011 syntyneet jalkapallosta kiinnostuneet tytöt ja pojat lämpimästi tervetulleiksi seuran kesäleireille!