Havukoskella lasten futisriemua!

4.5.2017


Koivukylän Palloseuran järjestämät päiväkoti- ja kouluturnaus sujuivat hienosti aurinkoisessa kevätsäässä. Havukosken Urheilupuistossa pelasi jalkapalloa kahden päivän (3.-4.5.) aikana yhteensä noin 700 innokasta lasta.

5-6-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattuun päiväkotiturnaukseen osallistui keskiviikkona 3. toukokuuta 28 ryhmää. Torstain kouluturnauksessa pelasi omissa sarjoissaan 26 sekajoukkuetta, jotka koostuivat 1.-3.-luokkalaisista.

  • Ilma suosi näitä tapahtumia, ja kenttä oli täynnä iloisia lapsia. On tärkeää, että he saivat hyviä kokemuksia jalkapallosta, seuramme erinomaisista olosuhteista sekä toiminnastamme ylipäätään, KoiPS:n seuratyöntekijä Niko Koskela sanoo.

KoiPS:lle on erittäin tärkeää olla mukana levittämässä liikunta- ja jalkapalloinnostusta lähialueen lapsille. Seuran ovet ovat avoinna kaikille futisharrastuksesta kiinnostuneille tytöille ja pojille.

Koskela korostaa, että toukokuun perinteiset turnaukset ovat lapsille hyvä ponnahduslauta liittyä mukaan KoiPS:n varsinaiseen joukkuetoimintaan. Ne lisäävät merkittävästi seuran näkyvyyttä ja tunnettavuutta.

  • Olemme kevään aikana käyneet lähialueen kouluissa ja päiväkodeissa vetämässä harjoituksia, jotka ovat tutustuttaneet lapsia jalkapalloon. Turnaukset olivat ikään kuin finaali ja huipennus tälle toiminnallemme, Koskela jatkaa.
  • Toivomme seuraan koko ajan lisää jäseniä. On hienoa, jos lapset saivat turnausten kautta futiskärpäsen pureman. Seuraavat avoimet tapahtumamme ovat kesän jalkapalloleirimme.

Kesä- ja elokuun K-Citymarket futisleireistä löytyy lisätietoja tästä: http://www.koips.fi/ohjaustoiminta/futisleirit/

KoiPS:n joukkuetoimintaan voi tutustua tätä kautta: http://www.koips.fi/joukkueet/

Koivukylän Palloseura kiittää kaikkia päiväkoti- ja kouluturnaukseen osallistuneita lapsia hienoista hetkistä jalkapallon parissa!